Dažādu Zodiaka zīmju pārstāvju neuzticības iemesli; viņi var kļūt neuzticīgi

Astroloģijas piekritējiem varētu būt interesanti uzzināt, ka pastāv Zodiaka zīmes, kuru pārstāvji vairāk par citiem ir tendēti uz krāpšanu.

Taču nebūtu taisnīgi saukt viņus par vienīgiem potenciāliem laulības pārkāpējiem, jo noteiktos apstākļos ikviens no mums ir spējīgs piekrāpt. Ir svarīgi izprast iemeslus, kas var pie tā novest. Te nu būs dažādu Zodiaka zīmju neuzticības iemesli.

Auns: vājš partneris

Auniem pilnīgi noteikti nepatīk atrasties laulības pārkāpēju lomā, taču viņi paši ir enerģijas pilni un viņiem ir nepieciešams līdzvērtīgs partneris. Pārāk vājš un kūtrs partneris galu galā liks Aunam paskatīties uz citiem. Un, ja Aunam nejauši palaimēsies satikt spilgtu un interesantu personību, viņš nespēs atteikties no izdevības ielaisties mīlas dēkā.

 Vērsis: sliktas attiecības

Vērsis ir ne vien Zemes stihijas zīmē, viņš ir arī fiksētā zīme. Tas nozīmē to, ka šīs zīmes pārstāvjiem laulības pārkāpšana ir kaut kas neiedomājams, pārdabisks. Viņiem gluži vienkārši nav raksturīga neuzticība. Taču gadās attiecības, kurās viens no partneriem nevar vai negrib uzņemties pietiekami lielu atbildību. Lūk šādās attiecībās Vērši kļūst vieglprātīgi un visai mierīgi var kļūt neuzticīgi.

Dvīņi: aizvainojums

Dvīņi ir pazīstami ar savu duālo dabu, taču ne visi no viņiem ir gatavi stāties ārlaulības sakaros. Viņiem tiešām ļoti patīk kontaktēties ar dažādiem cilvēkiem, viņi novērtē intelektuālās sarunas. Taču viņi nekad nekrāps bez kāda īpaša iemesla, un visbiežāk par tādu kļūst partnera nievājošā attieksme. Dvīņi nekad neatklās patieso neuzticības iemeslu, jo gluži vienkārši viņiem ir sāpīgi par to atcerēties.

Vēzis: partnera prombūtne

Vēži paši ir ļoti gādīgi, un tādu pašu attieksmi viņi sagaida no sava partnera. Viņi rīcību vērtē augstāk par skaistajiem vārdiem. Taču, ja šīs zīmes cilvēks sajutīsies pamests, viņš var meklēt sirds siltumu kāda cita apskāvienos. Vēži nekad paši nemeklē ārlaulības sakarus, bet tas var notikt pilnīgi nejauši. Tiesa gan, Vēzis nekad neveidos ilgstošas ārlaulības attiecības, un tas gluži vienkārši nebūs iespējams, ja partneris veltīs viņam pietiekami daudz uzmanības.

Lauva: uzmanības trūkums

Lauva ir fiksētā zīme, tāpēc viņiem ir raksturīgi būt uzticīgiem. Neskatoties uz to, ka Lauvām patīk būt sociāli aktīviem un vienmēr atrasties uzmanības centrā, viņi nekad nekrāps savu partneri tikai tāpēc, ka ir atraduši kādu labāku. Lai justos laimīgiem, šiem cilvēkiem ir nepieciešama nemitīga uzmanība un komplimenti.

Jaunava: partnera nekonsekventums

Jaunavas spēj sarūgtināt tas, ka attiecības nav pārdomātas un pietiekami labi izplānotas, bet partneris neizceļas ar pastāvīgumu un pārliecinātību. Viņas nav tendētas uz neuzticību, taču reizēm rod mierinājumuādā citā, kas ir disciplinēts un stabils.

Svari: sapratnes trūkums

Svari ir romantiskās būtnes, kam raksturīga neizlēmība un vēlme izdabāt citiem. Viņiem patīk apsvērt visus iespējamos variantus un tikai tad pieņemt lēmumu. Ja partneris visus lēmumus pieņem patstāvīgi, Svariem tas var likt attālināties un par spert sānsoli. Viņi mēdz būt nepastāvīgi, bet tas notiek tikai un vienīgi dēļ netaisnīgas attieksmes.

Skorpions: ciešas saiknes neesamība

Tāpat kā citas fiksētas zīmes, arī Skorpioni izvēlās būt uzticīgi vienam partnerim. Viņi pat lepojas ar to, ka spēj pretoties pat viskarstākiem kārdinājumiem. Tomēr, ja viņu attiecības ir virspusējas, meklējot kaut ko dziļu un patiesu, viņi var kļūt neuzticīgi.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru