Dēls, es tev tūlīt ko izstāstīšu: dzenam to Aņu prom no tavas dzīves – nav viņa galīgi tev piemērota

Šis stāsts man izstāstīja draudzene, kuras brālis šo visu piedzīvoja. 

Tas notika pāris gadus atpakaļ, Igoram jau bija tuvu pie 40 gadiem, bet par kāzām viņš nedomāja, jo viņam bija labi kopā ar mammu un viņas kaķi.

Bet kādā mirklī sirds nevarēja vairs nodzīvot četrās sienās – tā ņēma un izvēlējās sev elpu aizraujošo Aņu.  Sieviete uzreiz tika pieņemta ģimenē, par cik laiks spieda, kā arī Igoram mammai gribējās pāauklēt jaunus mazbērnus. Īpaši viņa gribēja mazbērnus no  no mīļā dēla, jo meitai jau bērni ir izauguši un iet skolā.

Mamma ļoti nopriecājās par dēlu, jo viņam tagad ir atbalsts un sieviete, kura mājās mājās rūpēsies par kārtību un komfortu. Tā viņi sāka dzīvot kopā pie vīramātes mājās.

Igors āka ļoti daudz strādāt, tā kā saprata, ka drīz būs ģimenes pieaugums un vajag būt tam gatavam. Aņa sēdēja mājās aprūpējot Igora māti, bet vīramāte pieskatīja vedeklu. Aņa tikai klusēja un smaidīja, neviens nepamanīja ļaunumu viņas acīs, pat kaķis.

Bet kādu dienu Aņa nevarēja nospēlēt savu teātri līdz beigām, kad palika viena ar kaķi dzīvoklī, sapēra kaķi ar čību. Kaķim Vasīlijam pirmajam atvērās acis un saprata to, ka šī sieviete mājās nav ieradusies ar labiem nolūkiem. Sāka saviem mājiniekiem stāstīt ar savu attieksmi,kā varēja. Tad čības piekakāja, tad jaunas kurpes izbojāja, pat rokās pie viņas neprasījās.

Ģimene nepamanīja, jo visi bija aizņemti ar patīkamiem notikumiem, jo degungalā bija kāzas. Kāzas bija nelielas, visi radinieki priecājās par Igoru, kurš beidzot varēja izlemt un izvēlēties sev sirdsdāmu.

Pēc pāris dienām vīrmate nevarēja piecelties no gūltas, paceļam uz slimnīcu vispār iekrita komā.Igors ar Aņu pierunāja ārstus, lai vestu mammu atpakaļ uz mājām un viņi piekrita. Igoram nācās atgriesties darbā, ar vīramāti palika Aņa un kaķis. Tagad sieva zinot, ka neviens viņu nedzird, pārtrauca spēlēt savu izrādi un parādīja sevi no visām pusēm.

Tad arī kaķis klausījās, kad mīļās saimnieces vairs nebūs, pārdos viņas dzīvokli, bet Igoru atstās bez nekā, ka viņa nekad viņu nav mīlējusi, jo vienkārši tikai dzīvokli vajadzēja,par to, cik ļoti viņa nogurusi izlikties katru dienu, grib normālu dzīvi bez visa šī. Vedekla visu izgāza uz vīramātes, zilumus visus nomasķēja, jo tāpat Igors zem segas neskatīsies.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru