Divas zodiaka zīmes ar kurām ir vienkārši nereāli sadarboties darbā. Nervi iet pa gaisu!

Zivis

Sieviešu Zivju uzvedība darbā tieši ir atkarīga no viņu pašreizējā noskaņojuma. Ja viņas ir labā noskaņojumā, tad var gāzt kalnus. Bet līdzko Zivis ļaujas panikai vai izjūt vilšanos, viņas zaudē spēju labi veikt darba pienākumus.

Liels šīs zodiaka zīmes sieviešu trūkums ir paaugstināts jūtīgums pret visa veida faktoriem: kolēģiem, priekšnieku, tenkām, situāciju darbavietā.

Sievietes Zivis ir ārkārtīgi emocionālas, tās mēdz ļoti ņemt pie sirds jebkuras neveiksmes. Šīm sievietēm ir grūti atgūt dvēseles mieru, viņas baidās no jaunām kļūdām. Bieži vien Zivis sapņo par to, cik labi būtu palikt mājās, lai neizjustu stresu darbā. Ja šīs zīmes sievietei tiek dota iespēja atpūsties no darba pienākumiem, tad viņa labprāt izmantos šo iespēju.

Lasi vēl: Piedodiet, bet šīm zodiaka zīmēm šis gads būs smags un pilns ar grūtībām

Lūk, ko stāsta 34 gadus vecā Alīna, kas dzimusi Zivju zīmē:

“Savā iepriekšējā darbā es izjutu spēcīgu stresu, jo man pastāvīgi bija jākomunicē ar klientiem, kuri man nereti varēja sarunāt rupjības. Es biju ļoti priecīga, kad mans vīrs tika paaugstināts par amatā, un bez sirdsapziņas pārmetumiem es atļāvos paņemt pagaidu atelpu”.

Avots:

uznayvse

COMMENTS

Pievienot komentāru