Gaišreģis Aleksandrs Šeps vēlas, lai cilvēki uzklausa viņa prognozi par 2021.gadu. Kas jādara, lai šis murgs ātrāk beigtos

Cenas pieaugs, bet daudzu cilvēku ienākumi nemainīsies, tāpēc cilvēkiem būs jāizdzīvo. Ja politiķi sāks runāt nepareizi un pieņems nepareizus lēmumus, var sagaidīt tautas neapmierinātības un mītiņu vilni. Viduseiropas valstīm, arī Latvijai ir apnikuši šie stresa apstākļi, un situācija valstīs var pasliktināties. Pasaulē var parādīties jauni “karstie punkti”.

Pozitīvāka attieksme

Jāņem vērā, ka Šeps uzskata, ka pavasaris atnāks ar nedaudz pozitīvāku attieksmi. Tieši pavasarī cilvēki kaut nedaudz pārstās baidīties un spēs nedomāt par problēmām, kuras ir skārušas visu valsti. Viņš ir pārliecināts, ka Viduseiropa šogad spēs izdzīvot bez zaudējumiem, un iespēja stabilizēt pašreizējo situāciju parādīsies 2022. gadā.

Šeps iesaka visiem cilvēkiem no apkārtējās pasaules ”uzsūkt” tikai pozitīvo enerģiju, jo mums apvienojoties sliktā enerģija, nelaimes un problēmas atkāpsies. Ekstrasenss šim gadam neko īpašu neprognozēja. Pārbaudīsim viņa iepriekšējās prognozes. Rambler, atsaucoties uz vietni “13 Novosti.ru” pagājušā gada janvārī, publicēja viņa prognozi 2020. gadam.

 

Prognoze 2020.gadam

Saskaņā ar prognozi mirstībai vajadzētu samazināties, savukārt dzimstībai, gluži pretēji, vajadzētu palielināties visā pasaulē. Nebūs karu, kā arī dabas katastrofu. Vienīgā problēma ir karstā vasara, sausuma dēļ raža iznīks, būs meža ugunsgrēki, īpaši Sibīrijā.

2020. gadā nevajadzēja būt kaut kam briesmīgam, kaut arī tas ir garais gads. Šeit ir ļoti optimistiska prognoze. Un tagad atcerēsimies, kāds mums bija 2020.gads?

Lasi vēl: Dižā Vanga pareģo šādus notikumus pasaulei 2021.gadā. Sāksies viss jau martā…

Kā tu uzskati, Šeps pareizi prognozē 2021.gadu?

Avots: yandex

COMMENTS

Pievienot komentāru