Sinoptiķis visus pārsteidz ar savu prognozi par gaidāmo pavasari: pavasaris būs ļoti anomāls. Ko mēs varam gaidīt?

Sinoptiķis Leonīds Gorbans pārsteidza visus ar savu neparasto prognozi šī gada gaidāmajam pavasarim. Ukrainas sinoptiķis izteica prognozi, kura ietekmēs visu Viduseiropu, protams, arī Latviju. 

Leonīds uzsver, ka 2021. gads pēc Brjusova kalendāra klasifikācijas ir Saturna gads. Kalendārs nosaukts pēc slavenā krievu zinātnieka un militārā līdera, Pētera I līdzstrādnieka Jakova Brūsa vārda.

Kopumā sinoptiķi stāsta, ka ir 7 klasifikācijas. 2020. gads bija Mēness gads, un 2022. gads būs Jupitera gads. Jāpiemin, ka ir arī Venēras, Marsa, Merkurija un Saules gadi. Šis pavasaris atšķirsies no citu gadu laikapstākļiem ar savu anomālo dabu.

“Pavasaris būs auksts, koki ziedēs vēlu, zāle augs ļoti lēnām. Vasara nebūs no tām karstākajām, bet tā būs ar vējiem un lietavām, bet jūnijs solās būt silts, rudens gan būs auksts un ar stiprām lietavām. Ziema ir gaidāma ļoti ilga, ar smagām salnām, kura nodarīs lielus postījumus dabai,” skaidroja sinoptiķis.

Lasi vēl: Gaišreģis Aleksandrs Šeps vēlas, lai cilvēki uzklausa viņa prognozi par 2021.gadu. Kas jādara, lai šis murgs ātrāk beigtos

Gorbans ir pārliecināts, ka īsts un silts pavasaris visā Viduseiropā ienāks tikai aprīļa beigās, bet vēlāk ir iespējama lietus un temperatūras pazemināšanās. Pavasaris nesolās būt tik silts kā iepriekšējā gadā. Maija mēnesī būs gaidāmas stipras temperatūras svārstības.

Kā tu uzskati, vai pavasaris būs silts vai tomēr nē?

Avpts: clucth

COMMENTS

Pievienot komentāru