“Ja reiz meita nav tev līdzīga, tātad tas nav tavs bērns…”

Šis stāsts notika ar mani, kad es biju slimnīcā, dzemdējot meitu. Tobrīd es pavadīju laiku četrvietīgā palātā.

Mana meita piedzima piektdienas rītā. Dienas laikā pēc piedzimšanas palātā tika ievietotas vēl divas meitenes. Nedēļas nogales sākumā sestdien mūsu palātā tika atvesta jauna meitene. Viņai bija ļoti sarežģītas dzemdības, meitene labāk jutās tikai vakarā.

Man kaut kā viegli izdevās atrast ar viņu kopīgu valodu un uzzināju, ka viņa nāk no vienkāršas ģimenes un dzīvo šajā reģionā. Bet viņai izdevās apprecēties ar ļoti turīgu puisi, kuru ļoti mīlēja.

Mēs varam teikt, ka viņas stāsts ir līdzīgs Pelnrušķītes liktenim. Bagātu puisi iemīlēja pilnīgi parasta meitene. Svētdien pie šīs meitenes ieradās visi radinieki. Viņas vīrs lūdza nofotografēt viņu meitu un nosūtīt foto pa tālruni. Mana jaunā pziņa nekavējoties izpildīja mīļotā vīra lūgumu.

Meitene dalījās stāstā par viņu skaisto laulību ar mani. Kā viņi dzīvo laimīgi. Bet pirmdien mūs gaidīja negaidīts notikums. Kā gaidīts, mūs nosūtīja uz ultraskaņu. Kad mēs atgriezāmies palātā, mēs ieraudzījām šo meiteni asarās.

Viņa sēdēja uz gultas un asaras pār viņas vaigiem plūda straumēm. Mēs baidījāmies, ka kaut kas ir noticis ar viņas bērniņu, jo viņa nebija palātā. Viņa mūs mierināja, sakot, ka meitu svēršanai paņēma medmāsas.

Galvenais asaru iemesls bija tas, ka vīrs negaidīti sāka pieprasīt DNS testu. Tikai pēc pozitīva testa rezultāta viņš ir gatavs teikt, ka šī ir viņa meita.

Redzi, viņa māte teica, ka bērniņš nemaz neizskatās pēc viņas dēla. Vīramāte savam dēlam skaidri pateica, ka bērns nav viņa. Tikai interesanti, kā jūs varat atpazīt radniecību, balstoties tikai uz fotogrāfiju. Vienkārši pārsteidzoši!

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru