Ja sieviete grib seksu – viņai ir zems pašnovērtējums

Sanāk, ka pēc Jūsu domām, pareizas ģimenes attiecībās ar savstarpēju kaisli nevar sākties, pareizi?

Ja attiecības sāksies ar kaisli, tās arī beigsies ar kaisli. Seksuāla harmonija ilgst maksimums 8 mēnešus. Attiecībām jāveidojas labestībā: sieviete saprot, ka vīrietis ir īstais, kad viņš to ir pierādījis ar savu rīcību. Viss pārējais – tā ir prostitūcija: sieviete pārdod seksu, bet vīrietis to pērk.

Un kā Jūs piedāvājat lauzt šo nepareizo attiecību modeli?

Ir jāsāk nevis ar vīrieša meklēšanu, bet ar to, lai paaugstinātu sev pašnovērtējumu: sievietēm ir jābūt draudzenēm, kuras viņu mīl, kolēģiem, kuri viņas ciena, jābūt pielūdzējiem, kuri pat baidās viņu aplidot, un pielūdzējiem, kuri tomēr uzdrošinās to darīt. Sievietēm ir jābūt vecākiem, kuri viņas liela un uzskata, ka viņas ir pašas labākās.

Un tad viņai būs augsts pašnovērtējums un ar viņu sazināsies nevis tie vīrieši, kuri vienkārši grib seksu (lai arī visi vīrieši grib seksu), bet tie, kuri grib seksu, un vienlaikus tas viņiem nav svarīgākais.

Jūs sacījāt, ka sievietēm jābūt vairākiem pielūdzējiem, lai varētu izvēlēties, un kādam nepieķertos attiecību sākumā. Un viņas var to pat neslēpt, ka viņi nav vienīgie, ar kuriem dodas uz randiņu.

Protams, nevajag to uzreiz demonstratīvi paziņot vīrietim. Iedomājieties situāciju, viņš aplido meiteni, bet viņa saka “Bet tu man tāds neesi vienīgais!” Bet, ja viņš pats pajautā, vai kāds vēl viņu aplido, būtu pilnīgi normāli atbildēt: “Protams! Es taču esmu normāla sieviete. Kāpēc to iedomājies, ka es vairāk nevienam neesmu vajadzīga?” Bet, ja viņai ir vainas sajūta, ka tiekas ar vairākiem vīriešiem vienlaikus, tad viņai vienkārši ir zems pašnovērtējums.

Bet, ja sieviete skaidri saprot, ka viņa nevēlas attiecības ar konkrēto vīrieti, vai tādā gadījumā pieņemt šo aplidošanu nebūtu krāpšana?

To arī var saukt par zemu pašnovērtējumu. Jo sieviete uzskata, ka par seksu ir jāsamaksā ar kino biļetes cenu. Un tāpēc viņai vēl vairāk vajag doties uz kino ar pielūdzēju, ar kuru viņa negrib precēties – lai paaugstinātu savu pašnovērtējumu viņu atraidot.

Cik ilgi ilgst aplidošanas sākuma periods, kad pielūdzēju ir daudz, un kas notiek tālāk?

Aptuveni 4 mēnešus cilvēki satiekas un viens otru uzmana neitrālā teritorijā. Tas ir viegls posms, gluži kā iepērkoties: tu staigā, apskaties, kaut ko piemēri: “Nu nekā nav, vieni vienīgi krāmi”.

Bet pēc kāda laika tajā krāmā tu kaut ko atrodi. Pēc kāda laika no visiem pielūdzējiem tev gribas komunicēt tikai ar vienu – svarīgi, lai viņam būtu līdzīgi.

Un tad vēl kādu pusgadu vai īsāku laiku notiek komunikācija divatā – bez intīma un kopīgas kopdzīves, un tā līdz saderināšanās brīdim, kad jūs nozīmējat kāzu datumu paiet vēl pusgads.

Un tikai laulībā jūs varat uzsākt seksuālas attiecības.

Kad vīrietis saņem intīmu, viņš nav tendēts uzņemties par to atbildību. Vīrieša psihe ir veidota tā: ja es saņēmu intīmu no sievietes, tātad es jau esmu viņas vērts.

Un kāpēc vēl piepūlēties? Bet sieviete atkal gaidīs ko vairāk. Sieviete domā, ka, ja sniegs tuvību, tad automātiski saņems drošības sajūtu un pateicību. Nesaņems!

Kādas ir galvenās prasības sieviešu un vīriešu attiecībās?

Sievietēm ir trīs galvenās prasības attiecībās – tuvība, drošība un pateicība.

Tuvība nozīmē, ka sieviete jūt, ka var atvērties savam vīrietim maksimāli. Starp citu, tas ir vienīgais iemesls intīmām attiecībām. Bet vīrietim prasības ģimenē – būt vajadzīgam, būt brīvam un palikt pašam par sevi, gūt iespēju būt par vīrieti.

Daudzi domā, ka brīvs vīrietis ir bezatbildīgs, bet tas ir primitīvs priekšstats. Brīvība nozīmē, ka sieviete vīrieti neiespaido, “nezāģē”, neierobežo – viņa tikai pasaka pa savām vēlmēm, un viņš saprot, ka visi lēmumi, kurus viņš ir pieņēmis, viņš ir izdarījis patstāvīgi, pēc savas gribas.

Ja vīrietis uzvedas pareizi, tad sieviete viņam būs pateicīga. Ja viņš rīkojas necienīgi, viņa par to pateiks un necietīs klusu.

Lasi vēl: Cikos nepieciešams iet gulēt, lai pamostos modrs un dienā miegs nenāktu? Man šis darbā ļoti noderēja!

Jūs esat teicis, ka sievietes nauda paliek pie viņas, tā netiek tērēta kopējām vajadzībām, bet tasneattiecas uz partnerattiecībām, pareizi?

Partnerattiecību gadījumā paņemt visu savu naudu un kopā iztērēt viņa algu nozīmē apzagt partneri.

Bet es uzskatu, ka partnerattiecības ir zems attiecību žanrs.

Protams, ir vēl zemāki gadījumi. Sievietes nauda paliek tikai viņas nauda, ja sieviete absolūti neatkarīgi atļauj vīrietim par sevi rūpēties. Tādā gadījumā vīrietis uzņemas pilnu finansiālu atbildību par sieviete.

Šādā gadījumā, ja viņai ir darbs, viņai nevajag to jaukt ar ģimenes dzīvi. Bet tas nestrādā, kad abi laulātie strādā pilna laika darbu: šādā gadījumā tā vispār nav ģimene.

Avots:

myfeelings

COMMENTS

Pievienot komentāru