Ja sieviete šādi runā un dara, tad tas nozīmē, ka viņai ļoti sen nav bijusi tuvība. Ak vai, mēs jūs nodevām!

8 galvenās pazīmes, kas liecina, ka sievietes dzīvē trūkst vīrieša

Biežas saaukstēšanās. Jāmin, ka regulāras intīmās attiecības palielina pretvīrusu antivielas organismā par 30%.

Pazemināts sāpju slieksnis. Ja ilgstoši nav intīmās tuvības, sievietes biežāk lieto pretsāpju līdzekļus. Savukārt regulāra dzimumdzīve palielina estrogēna un oksitocīna sintēzi, kas ievērojami mazina sāpes.

Aizmāršība. Sievietes apmierinātības procesa kulminācijā palielinās asiņu piesātinājums ar skābekli, kas, iekļūstot hipotalāmā, padara smadzeņu centra darbu produktīvāku, kas attiecīgi noved pie atmiņas uzlabošanās.

Nervozitāte. Tā kā trūkst endorfīnu, kuru līmenis ievērojami paaugstinās izbaudot regulāru dzimumdzīvi, sieviete jūtas nelaimīga. Šā iemesla dēļ pieaug nervozitāte, kas izraisa strīdus ar partneri un noved pie slikta garastāvokļa.

Pastiprināta pūtīšu veidošanās. Mīlēšanās laikā palielinās progesterona sintēze, kas palīdz mazināt izsitumus.

Sieviete izskatās vecāka par saviem gadiem. Regulāra intīmā dzīve veicina paātrinātu kolagēna ražošanu. Ja sievietei nav regulāru intīmo attiecību, sejas āda kļūst grumbaina, krūtis nokarājas un muskuļi paliek ļengani.

Hronisks nogurums. Bez regulāriem intīmajiem sakariem sievietei rodas problēmas ar miegu zemā hormona oksitocīna līmeņa dēļ, kas orgasma laikā asinīs izdalās lielos daudzumos.

Neapmierinātība ar sevi. Intīmās dzīves trūkums samazina sievietes pašcieņu un viņa sev vairs nepatīk.

Lasi vēl: Sinoptiķis visus pārsteidz ar savu prognozi par gaidāmo pavasari: pavasaris būs ļoti anomāls. Ko mēs varam gaidīt?

Tādējādi sievietei ir nepieciešamas regulāras veselīgas intīmās attiecības ar vīrieti, lai viņa izskatītos ziedoša un labi justos. Pretējā gadījumā no pirmā acu uzmetiena būs iespējams noprast, ka daiļā dzimuma pārstāve nav saņēmusi mīlestību un maigumu ilgstošu laika periodu.

Avots: pronedra

COMMENTS

Pievienot komentāru