Ja sieviete šādi runā un dara, tad tas nozīmē, ka viņai ļoti sen nav bijusi tuvība. Ak vai, mēs jūs nodevām!

Sievieti, kurai ilgu laiku nav bijis vīrieša, nodod izskats un uzvedība. Mēs jums pastāstīsim, kuras 8 pazīmes daiļrunīgi liecina par ilgstošu intīmo attiecību neesamību.

Neskatoties uz to, ka sievietes tiecas pēc pilnīgas neatkarības no vīriešiem, viņām tas neizdosies, jo tā ir noteikusi daba. Ja sociālajā sfērā ir iespējams sasniegt šo neatkarību, tad sievietes ķermenis diktē savus noteikumus.

Ja sievietei nav regulāras dzimumdzīves (tas nozīmē ar vīrieti, nevis ar “rotaļlietām” no intīmpreču veikaliem), tad sāksies reālas veselības problēmas – sāpīgas menstruācijas, pūtītes uz sejas un pazemināta imunitāte. Un tas nav pilnīgs seku saraksts. Par visu to, kas uzreiz apliecina, ka sievietei ilgu laiku nav bijušas intīmas attiecības ar vīrieti, mēs runāsim šajā rakstā.

Kā atpazīt sievieti, kurai ilgu laiku nav bijis vīrieša

No vienas puses, var orientēties pēc iepriekš minētajām pazīmēm, bet, no otras puses, ārsti un psihologi pauž – katras sievietes ķermenis ir individuāls. Piemēram, vienai sievietei pūtītes var parādīties, ja nav seksuālu aktivitāšu, savukārt citai tās neizzūd no sejas pat tad, ja seksuāls kontakts ir katru dienu. Turklāt neaizmirsti par kosmetoloģiju un medikamentiem, kas var noņemt pūtītes pat tad, ja dāmai ļoti ilgstoši nav bijis vīrieša.

Pirmais, kas nodod vīrieša neesamību

Vai atceries dialogu filmā “Maskava netic asarām”, kad Katja ir vilcienā, un Goša apsēžas pretī?

Lasi arī: Kaķu skrāpējumi var izraisīt cilvēkam garīgus traucējumus. Vetārsti grib uzrunāt ar šādu runu visus kaķu mīļus

Tādējādi tieši sievietes izskats ir pirmais, kas nodod partnera neesamību. Sieviete, kurai personīgajā dzīvē nav piepildījuma, nepārtraukti vīriešus meklē pūlī, nekavējoties viņus novērtē, un, ja apzinātā vai zemapziņas līmenī kāds saņem apstiprinājumu kā potenciālais partneris, tad sieviete sāk uzlūkot šādu kandidātu koķeti un aicinoši.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu 8 galvenās pazīmes, ka sievietei trūkst vīrieša 

COMMENTS

Pievienot komentāru