Ja slimo bērns, jāārstē ir tētis un mamma, tad arī bērnam viss nokārtosies

Info-vīrusi tā arī izplatās – “gripas sezona sākusies”, – ziņoja radio… Māte uzreiz dzīvo ar domu, ka “griba staigā apkārt”… ko tālāk? Visa valsts staigā ar gripu. Neslimo tikai tie, kuru mammas skaidri zina “mans bērns ar gripu NESLIMO”. Un viss…

Mehānisms skaidrs? Kolīdz mamma sāk domāt par to, vai viņas bērs saslims – viņš NOTEIKTI SASLIMS. Kolīdz mammai ir problēmas psihē, arī tad bērns noteikti saslims.

Jebkuri ģimenes konflikti, stresi – iemesls nebeidzamām bērna slimībām.

Mammas, atcerieties vienu: slimība – tas ir SIMPTOMS! Tā nav iemesls. Viss, kas notiek ar bērnu, tās ir SEKAS viņa ENERĢĒTIKAS bojājumiem. Jautājums, kur viņš to ieguva – no jums, skolā, no draugiem?

Temperatūra ir SEKAS tam (mehānisms), ka organisms cīnās ar IEMESLIEM patstāvīgi.

Iesnas ir mirušu baktēriju ķekars, kas barojas ar negatīvu enerģiju, un bērna organisms to labprātīgi atdod. Nositot temperatūru, tu paildzina parazītu dzīvi un liec bērnam slimot ilgāk un smagāk. Ķermeņa imunitāte ir gudrāka par 99,9%vecāku un ārstu. Speciāli nesamazini temperatūru – tā strādā labāk par jebkurām antibiotikām. Piebildot bērna organismu ar ķīmiskiem līdzekļiem, tu ietekmē bērna organisma iekšējos procesus un spēju reaģēt uz cēloņiem.

Pēc būtības cilvēka organisms ir spējīgs pielāgoties dažādiem apstākļiem. Bērnam, kurš audzis “siltumnīcas apstākļos”, organisma darbības spējas ir ierobežotas dažādos apstākļos.

Tātad mātes, sekojiet līdzi savam emocionālajam stāvoklim un attiecībām ģimenē, jo tas ietekmēs bērna veselību.

  1. Tēva ietekme uz bērnu un māti

Tēvs ir atslēgas figūra, kas ietekmē ģimenes veselību. Iemesls ir ļoti, ļoti vienkāršs: tieši tēvs pārvalda to, kādā stāvoklī atrodas māte, bet no mātes ir atkarīgs visu pārējo ģimenes locekļu stāvoklis.

Ja sieviete ir nemitīgā stresā, psiho u.tml. – visticamāk tā ir tēva vaina. Un bērna slimības tam sekojoši.

Tēva uzdevums ir NEKLIEGT uz māti, mierināt viņu… darīt visu iespējamo, lai viņai būtu LABI – viegli, mierīgi, priecīgi… Kā? Dažādos veidos.

Izķemmē viņai matus, veic masāžu, parunā, uzklausi, paskaidro, apsoli, ka viss būs labi, aizved kaut kur, izklaidē… VIŅA UZ TEVI PAĻAUJAS. Vīrs pārvalda notikumus mājā, līdzīgi kā sieva pārvalda visu ģimenes locekļu emocionālo stāvokli.

Ja vīrs ģimenē nepārvalda sievas stāvokli, neoņem viņai trauksmi, stresu, uzkrāto negatīvismu, bailes…. SLIMOS VISI! Tāpēc, ka sievas stāvoklis atstās ietekmi uz visiem savā ziņā.

Kā vīrs vada bērna darbības? Ļoti vienkārši: ar VĀRDIEM. Kad vīrietis bērnam adresē vārdus par konkrētu notikumu, viņš ar šiem vārdiem rada tēlu, kurš atstās “iespiedumu” bērnā. Tas ir gluži kā ieprogrammēt viņa rīcību. Ja tēvs saka “tu izdarīsi, tu būsi, tu spēsi” – bērns izdarīs. Tēvs nekad neteiks “tu nevarēsi, tev neizdosies”.

Bet mātes šādus sīkumus nesaprot. Un, ja viņa atrodas tuvu trauksmēs stāvoklim, tad ieprogrammēs bērnus ar tādiem vārdiem kā: Nokritīsi! Saslimsi! Kaut ko salauzīsi! Sabojāsi! Ar tevi kaut kas notiks!

Vai tiešām jāsaka, ka bērns to visu var dabūt? Nevajag!

Vīrietim ir jābūt pietiekami stipram, savādāk viņš pazaudēs kontroli, un to iegūs sieva.

Patiesībā viss ir vienkārši. Nereti mēs liekam vainu viens uz otru, bet nesaprotam, ka katram ģimenē ir sava atbildība! Atbildība ir gatavība sastapties ar sekām tam, ko tu dari ar tev uzticēto spēku. Ja tu par to neko nezini, vai izliecies, ka neko nezini, tas radīs problēmas ne tikai tev, bet arī tev apkārt esošajiem cilvēkiem.

Vīri, sekojiet līdzi, vai jūsu sievas ir laimīgas, mierīgas un harmoniskas!

Lasi vēl: Šajā Vjetnamas kafejnīcā neielaiž apavos, bet tas viss tikai tāpēc, ka uz tās grīdas peldas simtiem zivju

Sievas, sekojiet līdzi, kā jūs ietekmējat savus bērnus! Kāda ir jūsu attieksme pet saviem vīriem? Kā jūs viņus barojat? Sievas, iemācīties būt arī vājas un trauslas! Jo tikai līdzās vājai sievietei būs spēcīgs vīrietis.

Sargājiet sevi un veselību jūsu ģimenēm!

Un neaizmirstiet, ka patiešām vērtīgs veselības noslēpums ir saule, savaigs gaiss un ūdens. Tas nav joks, jo svaigs gaiss un ūdens bērnam nodrošina dabīgu stāvokli, atbrīvo no mātes negatīvās ietekmes, bet saule attīra tēva nepareizi pateiktās lietas bērna dzīvē.

Avots:

zerkalo

Pievienot komentāru