Ja Tava otra pusīte ir patiesi liktenīga, tad jūsu attiecībās būs šīs 8 pazīmes

Kā teica rakstnieks Ričards Bahs ”Jānoiet garš ceļš, lai iemācītos mīlēt citu cilvēku”. Ir cilvēki, kuri mums sūtījis pats Liktenis. Viņi ir mums uz mūžu. 

Amerikāņu rakstnieks Ričards Bahs (Richard Devis Bach), pēc profesijas lidotājs, runā par to, ka ikvienā cilvēkā dzīvo sapņotājs, kurš ir spējīgs pacelties daudz augstāk, nekā tam varetu šķist pirmajā acumirklī. Ir tikai jāpamēģina.

«Radniecīga Dvēsele ir tā, kurai ir atslēgas no mūsu slēdzenēm, un kuras slēdzenēm der mūsu atslēgas. Kad mēs jūtamies drošībā tik ļoti, ka varam atslēgt savas slēdzenes, tad mūsu patiesie “es” iziet viens otram pretī, un mēs varam ar tiem būt pilnībā atklāti un tie, kas patiesībā esam.

 

Šīs ir 8 pazīmes, kuras vēsta, ka cilvēks jums ir kā radīs:

 

Jūtas

Ja partneris tev liek justies lieliski un tā, ka tev nav jāizliekas, tad zini, viss ir tā, kā tam jābūt. Viņš ir tavs īstais. Tu partnera klātbūtnē nebaidies izrādīt savas jūtas. Ja esat satikuši savu otro pusīti, tad jums var būt sajūta, ka pazīstat viņu jau veselu mūžību. Tā ir patiesa mīlestība.

 

Tas ir tas, kas ir emocijās

Emocijas kādas jūs jūtat, kad šis cilvēks ir jums blakus aprakstīt nav iespējams. Jūs jūtaties kā pa mākoņiem. Tās ir dziļas un patiesas emocijas. Tu jūties ļoti labi blakus šim cilvēkam.

Lasi vēl: Pāvels Globa prognozē, ka maijā šīm zvaigžņu zīmēm draud briesmas un laicīgi brīdina, no kā ir jāuzmanās

Tu pieņem otru tieši tādu, kāds viņš ir

Ja tu spēj pieņemt otra cilvēka plusus un mīnusus, tad zini, ka arī šis cilvēks spēs pieņemt tevi. Un tādos brīžos ir skaidri jāsaprot, ka šis ir tavs īstais cilvēks. Tev viņa klātbūtnē nav jāizliekas, un šim cilvēkam arī nav jātēlo tas, kas viņš nemaz nav. Pareizas un veselīgas attiecības ir tās, kurās tu necenties mainīt otru cilvēku, bet pieņem viņu.

 

Tu pieņem otru ar visiem viņa trūkumiem

Esot kopā ar savu otro pusīti, tev nevajadzētu justies neveikli vai ērmoti, kad atrādi šo savu personības pusi. Katrs dažkārt var uzvesties bērnišķīgāk, brīvāk vai nepiespiestāk, varbūt pat muļķīgāk. Tas viss ir normāli, ja tu jūties brīvi.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

 

COMMENTS

Pievienot komentāru