Ja tev ir šādas čības, nekavējoties tās izmet! Būsi pārsteigts par šo

Plaši pazīstamā Crocs zīmola apavi aizrauj ikvienu ar savu ērtumu un praktiskumu. To veidotāji apgalvo, ka apavi ir izgatavots no īpaša materiāla Croslite, kas sastāv no slēgtām šūnām, kas piepildītas ar dabīgiem sveķiem.

Mākslīgās kurpes

Bet vai vienkāršie cilvēki var atļauties tik dārgas kurpes? Visticamāk, ka nē. Daudzi, dzenoties pēc šī zīmola, pērk pazīstama zīmola plastmasas kopijas, pat neiedomājoties, ka tas varētu kaitēt viņu veselībai …

Nesen zinātnieki no Vācijas veica pētījumu sēriju, kurai tika atlasīti 10 Crocs apavu plastmasas atdarinājumi. Pētnieki bija pārsteigti par rezultātiem! Izrādījās, ka plastmasas apavi 60% sastāv no aromātiskiem policikliskiem ogļūdeņražiem!

Šie kancerogēni vēlāk var izraisīt dažu veidu vēzi. Pārsteidzoši, ka visvairāk kancerogēnie savienojumi tika atrasti melnās plastmasas kurpēs!

No tā izriet, ka ir rūpīgāk jāpieiet apavu izvēlei, mēģiniet iegādāties pārbaudītu produktu licencētos veikalos. Galu galā lielākajai daļai vecāku, iegādājoties tik ērtas čības bērniem, pat nav aizdomas par briesmām, kas draud viņu bērniem.

Lasi vēl: Šis spēcīgais auglis var ārstēt diabētu, locītavu un sirds problēmas, kā arī matu izkrišanu

Neaizmirstiet dalīties ar šo svarīgo informāciju ar draugiem, viņi būs pateicīgi.

Avots:

bigl1fe

COMMENTS

Pievienot komentāru