Ja vīrietis dara šīs lietas, tad viņš paliks ar tevi vienmēr un tev nevajag uztraukties, ka viņš tevi pametīs

  1. Nav svarīgi, cik tev ir gadu

Satraukums par to, ka ar gadiem pasliktinās figūra un sejā parādās grumbas, ir jāatstāj pagātnē. Mīlošam cilvēkam eksistē tikai esošais mirklis. Grumbiņas viņš uztver kā nodzīvoto gadu pieredzi, pateicoties kurai tu esi kļuvusi gudrāka, un tieši tāpēcviņš mīl spēcīgāk.

  1. Viņam nav svarīgi vai tev ir, vai nav meikaps

Tavas bažas par veiksmīgu meikapu zaudē savu jēgu tajā brīdī, kad mīlotais ar savām rokām apņem tavu seju un maigi noskūpsta regunu, vaigus un lūpas. Un viņam ir pilnīgi vienalga, cik labi tev ir izdevies noslēpt grumbiņas, nomaskēt vasaras raibumus vai pleķus uz sejas. Vienkārši uzticies viņa patiesajiem vārdiem: “Es tevi mīlu”.

  1. Viņam patīk tava frizūra

Ja kāds pasaka, ka tev nepiestāv frizūra, tad uzreiz parādās kompleksi un šķiet, ka visi skatās tikai uz tevi un nosoda. Bet pietiek tikai tavam partneri maigi pateikt, ka tu izskaties brīnišķīgi un frizūra ir lieliska, kā tu sāc burtiski lidot. Viņa acis skatās uz tevi ar mīlestību, un vai var viņam neticēt?

Lasi vēl: Omlete “PSRS”: tādu omleti es ēdu gan dārziņā, gan skolā, gan pionieru nometnē. Gaisīga omlete, kas nesakrītas.

Visi trūkumi pazūd, kas mēs iemācāmies skatīties uz sevi ar otra cilvēka acīm, kurš mūs mīl un redz mūsos pašu labāko. Tad nav vairs nozīem grumbām, liekajiem centimetriem viduklī, piepampušām acīm pēc miega. Mīlestība visu apklāj. Novērtējiet to, kas to demonstrē katru dienu ar savu rīcību.

Avots:

onashem

COMMENTS

Pievienot komentāru