Jehovas liecinieki sāk pasaules mēroga kampaņu

Jautājums, kas lasāms uz žurnāla vāka, vairāku gadsimtu garumā ir raisījis pārdomas ļoti daudzos cilvēkos no visdažādākajām reliģijām. Jehovas liecinieki žurnālu piedāvās ikvienam interesentam, arī uzņēmumu īpašniekiem, valsts un pašvaldību amatpersonām, kā arī tiesu darbiniekiem. Izplatot žurnālu, tiks ievēroti sociālās distancēšanās pasākumi -, piemēram, žurnāli tiks nosūtīti arī elektroniskā formātā un pa pastu.

Gadsimtu gaitā miljoniem cilvēku ir atkārtojuši tēvreizes vārdus: “Lai nāk tava valstība.” Taču nereti viņus ir nodarbinājis jautājums: kas ir Dieva valstība? Tāpat daudzi ir domājuši: kad tā nāks un ko tā paveiks?

Žurnālā ir paskaidrots, kā atbildes uz šiem jautājumiem var atrast pašā izplatītākajā grāmatā – Bībelē. Mēs esam pārliecināti, ka tas, kas Bībelē stāstīts par Dieva valstību, lasītājiem sniegs mierinājumu un cerību, jo Bībelē ir paredzēts laiks, kad uz zemes nebūs nekādu ciešanu un sāpju.

Elektroniski žurnāls pieejams vairāk nekā 300 valodās Jehovas liecinieku oficiālajā interneta vietnē jw.org. (Meklējiet sadaļā BIBLIOTĒKA > ŽURNĀLI.)

Pievienot komentāru