Kā zodiaka zīmes līdz 2018. gada beigām var izjaukt savas attiecības?

Kura zīme sajuks prātā, ja jūs atstāsiet netīru kausu izlietnē un kurš sāks flirtēt ar visiem saviem draugiem? Uzziniet tālāk.

Viņi nevar mainīties: tie ir visu Zodiaka zīmju trūkumi, kas iznīcina mīlas attiecības. Vai nu viņi ir jāpieņem tādi, kādi tie ir, vai arī jāpārtrauc attiecības ar viņiem un jāatrod kāds cits. Dažas zodiaka zīmes īpašības var likt jums vēlēties aizbēgt, neatskatoties atpakaļ. Uzziniet daudz jauna tālāk.

Vēzis

Viņu garastāvokļa svārstības ir nogurdinošas citiem. Vēži ir pakļauti apvainojumiem, bet tie nevēlas uzņemties atbildību par to, kas ir teikts. Viņi ir uzmācīgi un atkarīgi. Dzīve ar vēzi var būt diezgan garlaicīga un vienveidīga.

Lauva

Ar savu Lauvu, jūs nekad neizjutīsiet pārāk daudz drošības attiecībās, jo viņi parasti flirtē ar kādu un tas var notikt jebkurā laikā. Viņš nekad nemīlēs tevi vairāk nekā savu atspulgu spogulī.

Neviens Lauva nekad neatzīs, ka viņamnebija taisnība. Viņu augstprātība ir nepatīkama. Viņiem jābūt uzmanības centrā, tāpēc jūs vienmēr būsiet mazliet ēnā.

Jaunava

Viņi mēdz pārrunāt visu un visus un pārāk kritizēt. Dzīvošana ar Jaunavu nozīmē, ka jums vienmēr ir jāveic pirmais solis.

Ja jūs nejauši atstājat netīru kausu izlietnē, tie neļaus jums aizmirst par šo pārkāpumu pat dažus mēnešus pēc “incidenta”.

Svari

Jūs nekad nezināt, ko viņi tiešām domā, jo Svari jums pateiks tikai to, ko viņi domā, ka jūs vēlaties dzirdēt.

Pieņemot “izsvērtus” lēmumus, tās aizņem vairākas stundas. Viņiem trūkst gribas. Viņi ir veltīgi un apsēsti ar fizisku skaistumu. Jebkurā brīdī viņi var atgriezties pie jums bez brīdinājuma, pat ja jūs tos negaidāt.

Skorpions

Skorpiona greizsirdība ir zināma visiem. Jūs nekad nezināt, ko viņi tiešām jūt, jo viņi mēdz manipulēt gan ar savām, gan ar jūsu emocijām.

Viņi ir gatavi atstāt tevi un ievainot tevi kā neviens cits. Viņi ir ļoti maldinoši un noslēpumaini. Viņi spēj pārvērst mazu strīdu par lielisku drāmu.

Strēlnieks

Strēlnieki nezina, kā klausīties citos cilvēkos. Viņi zina absolūti visu, nemēģiniet iemācīt viņiem kaut ko jaunu. Viņi vēlas dominēt un cenšas pakļaut kontrolei visu. Viņi bieži ir nejutīgi pret citu emocijām.

Mežāzis

Viņu prioritāte ir darbs, un viņi to tieši paskaidros un norādīs jūsu vietu. Viss, ko viņi dara, viņi dara vienīgi sev un neparūpēsies par jūsu jūtām. Viņi ir konservatīvi, tāpēc attiecības ar viņiem ir samērā garlaicīgas. Viņi, šķiet, aizslēgušies savās sienās!

Ūdensvīrs

Ūdensvīri bieži vien aizņemti savās domās, tāpēc dažreiz šķiet, ka viņi nav klātesoši. Viņi vienmēr visu zina vislabāk, un attiecības ar viņiem var šķist tīras instrukcijas. Jums reti būs iespēja svinēt brīvdienu vai jebkuru datumu tieši ar viņiem, jo viņi mīl savus draugus vairāk nekā jebko citu. Jūs vienmēr zināt, ko viņi domā, bet reti to, kā viņi jūtas.

Zivis

Jūs nevarat pārliecināt viņus kaut ko darīt, un pat ja jums izdosies, Zivīm tas aizņems mūžību, lai pabeigtu to, ko viņi iesāka. Viņi reti zina, ko viņi patiešām vēlas no dzīves. Zivis upurēs savas vajadzības un emocijas, lai padarītu attiecības jums tik ērtas, cik vien iespējams, bet vēlāk viņi par to skaisies. Viņi idealizē katru no saviem partneriem, un viņi sagaida to, ka tieši jūs īstenosiet fantāzijas par ideālu partneri.

Auns

Aunam ir visvairāk impulsīvs un sprādzienbīstams raksturs! Viņam jādarbojas, lai apspiestu viņa dusmas. Atrodoties attiecībās ar Aunu, tas nozīmē būt emocionālajās attiecībās ar nenobriedušu cilvēku, tāpēc dažkārt jūs domājat, ka jums ir darīšana ar pusaudzi.

Viņi mīl sākt jaunus projektus un, nepabeiguši vienus, pārslēdzas uz kaut ko citu. Viņiem ir lielas problēmas ar pacietību. Viņi ir ļoti savtīgi, tādēļ neesiet pārsteigti, ja viņi pat nemēģinās saprast jūsu viedokli.

Vērsis

Vērsis ir pazīstams ar savu stūrgalvību, tāpēc negaidiet, ka jūs kādreiz uzvarēsiet kauju. Viņi tik vienkārši nepadodas. Vēlam veiksmi mājasdarbu sadalē, jūsu Vērsis skatoties no dīvāna vēros kā jūs iztīrīsiet dzīvokli. Viņu vajadzības un vēlmes vienmēr būs svarīgākas nekā jūs. Vērsis ir emocionāli slēgts, tāpēc jūs nevarat gaidīt, ka viņi dalīsies ar jums viņu rūpēs un uztraukumos.

Dvīņi

Dvīņi ir neuzticami. Viņi dod daudz solījumus, bet viss paliek tikai vārdos. Viņi ir dabas entuziasti, bet cik ātri viņi iedegas (idejas, plāni), tikpat ātri paliek vēsi. Viņiem ātri viss apnīk, tāpēc attiecības ar jums nebūs izņēmums.

Avots:

cluber

Pievienot komentāru