Kāda TARO kārts jūs esat pēc sava dzimšanas datuma? Maģijā ievīts ir šis datums

Garīgiearkāni

Skaitlis 2 ir arkānsVirspriesteriene. Šis dzimšanas datums dāvina jums spēcīgu intuīciju, noslēpumainību, sievietei – šarmu un maigumu. Cilvēkiem, kuru arkāns ir Virspriesteriene, pieņemot jebkuru lēmumu, svarīgākais ir ieklausīties sevī.

Skaitlis 5 ir arkānsPriesteris. Šīs ir cilvēks, kurš augsti vērtē morāles vērtības, prot vadīt cilvēkus, var kļūt par garīgo mentoru, sludinātāju. Viņam ir ļoti svarīgi pastāvīgi uzkrāt un sistematizēt zināšanas, pētīt kultūras un reliģijas. Lai pilnībā izpaustos, šim cilvēkam ir jāstrādā par pasniedzēju vai jāvada citi cilvēki.

Skaitlis 9 ir arkānsVientuļnieks. Šādi cilvēki dzīvo vienatnē, bet bieži vien viņi baidās no savas vientulības, bēg no tā. To nevajadzētu darīt, jo tieši vientulības dēļ viņi spēj paši sevi izprast. Ir ieteicams pētīt filozofiju un reliģiju. Dzīve viņiem ir sagatavojusi īpašu ceļu, kas atšķiras no citiem, ir svarīgi to atrast.

Skaitlis 11 ir arkānsSpēks. Ļoti spēcīga seksualitāte un spēcīgs šarms. Kārts “īpašnieks” sastāv no pretrunām. Vienā skalas malā ir viņu vēlēšanās, kurām nav robežas, otrā – morāles normas, ko viņš negrib pārkāpt. Cilvēkam ar šādu kārti ir noderīgi nodarboties ar sportu, lai virzītu savas spēcīgas emocijas pareizajā virzienā.

Skaitlis 12 ir arkānsPakārtais. Šie ir radošie cilvēki, kuriem piemīt nestandarta, novatoriska  domāšana. Kategoriski aizliegts sekot pūlim un būt kā visi pārējie. Cipara “12” īpašniekam ir savs pasaules redzējums –viņiem ir nepieciešams eksperimentēt un nebaidīties no pārmaiņām.

Skaitļi17un 18 ir akrāni Zvaigzne un Mēness. Šādi cilvēki ir sapņotāji un viņiem ir tieksme atteikties no realitātes. Viņiem ir ārkārtīgi svarīgi izvairīties no atkarībām un mēģināt realizēt sevi ar radošumu. Mēness cilvēkiem var būt visspēcīgākās ekstrasensorāsspējas, bet”Zvaigznes” var sasniegt slavu un visu savu vēlmju izpildi.

Skaitlis 21 ir arkāns Pasaule. Šī kārts dod daudz vaļasprieku, ceļojumu, iespēju dzīvot harmonisku un pilnīgu dzīvi, lai apzinātu pasauli visā tās daudzveidībā. Cilvēkam ar šādu kārti  ir piemērota profesija, kas saistīta ar svešvalodām, kā arī jebkuru sabiedrisko darbību.

Lasi vēl: Pagājušogad pirmo reizi dārzā izmantoju etiķi. Tagad visi kaimiņi dara kā es!

Maģiskie arkāni

Skaitlis 1 ir arkāns Mags. Cilvēkam, kas pārstāv šo kārti, var būt izcilas spējas mākslā un zinātnē. Un vēl viņš ir kā rādīts publiskai runāšanai un zina, kā kontrolēt pūli. Tiesa, viņam piemīt arī kārdinājums manipulēt un mēģināt nopelnītnaudu viltus ceļā.

Skaitlis 13 ir arkāns Nāve. Personificē simbolisku nāvi, t.i.transformāciju (viena posma beigas, vai nāve –ir nākamā posma sākums, vai dzimšana). Visas pārmaiņas, izmaiņas neatkarīgi no tā, vai tās patīk vai nē, ir jāpieņem ar pazemību: tāds ir ceļš. Pastāv spēcīgas ezotēriskas spējas.

Skaitlis 15 ir arkānsVelns. Vilinājums un tieksme uz netikumiem. Kārts ir piemērota mākslas cilvēkiem, pretējā gadījumā tas var vilināt uz aizliegtām izklaidēm. Velns ir dzimis psihologs, cilvēki ar šādu kārti ir ļoti jutīgi, tāpēc psihoterapeita, aktieravai politiķa profesija būs lieliska izvēle.

Skaitļi 16 un 20 ir arkāniTornis un Tiesa. Abi arkāni var rādīt vissmagākās krīzes situācijas, kā arī tām sekojošās atdzimšanas situācijas. Cilvēki ar Torņa arkānu (16) var realizēt sevi nekustamā īpašuma jomā vai gūt panākumus kā arhitekti. ArkāņaTiesa spēks (20) vislabāk tiek realizēts, palīdzot cilvēkiem grūtās situācijās: viņiem būs piemērota psihoterapeita, sociālā darbinieka vai advokāta profesija.

Skaitlis 22 ir arkānsMuļķis jeb Āksts. Kārts nodrošina lieliskas spējas gaišredzības jomā. Āksta priekšā ir visi ceļi, taču ir svarīgi vienreiz izdarīt izvēli un sekot tai, vairāk nenovēršot savu uzmanību ne uz ko citu.

avots

COMMENTS

Pievienot komentāru