Kāda TARO kārts jūs esat pēc sava dzimšanas datuma? Maģijā ievīts ir šis datums

Jūsu dzimšanas datumam atbilst Taroarkāns ar analoģisku skaitlisku vērtību (piemēram, ja jūs esat dzimis 1. janvārī, tad jūsu arkāns ir Pirmais). Viņš jums pastāstīs par jums to, ko jūs, iespējams, pat nezinājāt.

Arkāni sastāv no 22 kārtīm. Ja jūs esat dzimis pēc 22. datuma, atņemiet skaitli 22 no dzimšanas datuma skaitļa (piemēram, ja jūs piedzimāt 30. janvārī: 30 – 22 = 8). Iegūtais skaitlisarī būs jūsu personības raksturojošais arkāns.

Pēc tam, kad uzzināsiet, kura ir “jūsu” Taro kārts, izvēlieties to par savu talismanu – vienmēr turiet to pie sevis (savā makā vai somā, vai attēla veidā uz mobilā tālruņa ekrāna utt.). Tā “dubultos” jūsu spēkus!

Materiāliearkāni

Skaitļi 3 un 4 ir arkāniImperatore un Imperators. Labas iespējas sasniegt augstu sabiedrības pozīciju. Sievietei-Imperatorei (3) ir īpaši svarīgi realizēt sevi kā sievu un māti.

Skaitlis 6ir Mīlnieku arkāns.Šī kārtssola mīlestības pārdzīvojumus, kā arī situācijas, kurās būs nepieciešams izvēlēties. Bet tieši šī spēja – ātri un viegli izdarīt izvēli –pietrūkst tam, kam dzimšanas datuma skaitlis ir 6. Viņa uzdevums ir pārvarēt nedrošumu.

Skaitļi 7 un 8 ir arkāniTriumfa rati un Taisnīgums. Bieži vien cilvēki ar šādiem dzimšanas skaitļiem var šaudīties, nezinot, kam dod priekšroku. Lai realizētu šo kāršu potenciālu pozitīvā gaisotnē,labāk izvēlēties tādu nodarbošanos, kas ir saistīta ar ceļošanu (Triumfa ratiem) un jurisprudenci (Taisnīgumam).

Skaitlis 10 ir arkāns Laimes Rats. Cilvēks ar šādu dzimšanas datumu vienmēr būs veiksmīgs. Lielākus panākumus izdosies sasniegt finanšu jomā un pārvadājumu jomā.

Skaitlis 14 ir arkāns Mērenība. Šādiem cilvēkiem ir ļoti svarīgi zināt mēra sajūtu visur –ēšanā, priekos, izklaidē. Emocionālā līdzsvara iegūšanai un uzturēšanai ir ļoti ieteicamas joga un meditācija.

Skaitlis 19 irarkāns Saule. Šī ir laimīga likteņa kārts, tā īpašnieks izstaro gaismu. Cilvēkam, kuram ir šāds dzimšanas datums, ir ļoti labi iesaistīties jebkāda veida radošos darbos. Skaitļa 19 īpašniekiem var draudēt tikai viņu pašu augstprātība un lepnums – to nedrīkst pieļaut.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru