Kaislīgākās zodiaka zīmes par šīm tu nemaz neatradīsi

Jāatzīst, ka jutekliskums un kaislība ne vienmēr ir seksuāli vai intīmi akti. Tas vairāk izpaužas skūpstos, pieskārienos, pat jutekliskos vārdos un darbībās. Ir nepieciešams laiks, kamēr iepazīsti cilvēku,lai viņš spētu izpaust savu emocionālo un juteklisko pusi, raksta kokteilis.la.lv

Iepazīstos un iemantojot šo 4 zodiaka zīmju uzticību, tās izvirzīs tavas vajadzības augstāk par savējām un darīs visu, lai partneri padarītu laimīgu.

1. vieta – Jaunava

Lūk, cilvēks, kas spējīgs mīlēt viskarstāk un aizrautīgāk. Lai arī ikdienā jaunava varētu šķist neskaidra, viņa ir spējīga būt jutekliskāka par visām citām zodiaka zīmēm. Jaunava spēj kļūt seksīga un ļauties ugunīgai iekārei. Jaunava ir piedzīvojumu meklētāja, kura izmantos savu klātbūtni un fantāziju, lai ļautu tev izbaudīt mirkli kopā.

2. vieta – Mežāzis

Šīm dāmām un kungiem dzīvē prioritāte ir darbs, turklāt viņi apzinās savus mērķus un darīs visu, lai tos sasniegtu. Mežāzis izvirza augstas prasības pret savu partneri, taču, ja viņš ir saticis savu ideālu, tad Mežāzī  atmaigst neiedomājama mīlestība un jutekliskums. Kad Mežāzis ir kopā ar savu partneri, ir vairāk kā skaidrs, ka viņa ambīcijas un mērķtiecīgums ir atstāts darbā.

3. vieta – Vēzis

Visiem zināms, ka viņi ir ļoti emocionāli un mierīgi. Brīdī, kad viņi ir satikuši savu ideālo partneri, kuru klātbūtnē Vēzis jūtos droši un komfortabli, viņi ir spējīgi izpaust nevaldāmu kaislību, realizēt fantāzijas un runāt par savām vēlmēm. Izpaužot kaisli un jutekliskumu, viņi ir lēni un uzmanīgi, izliekot visas savas emocijas ikvienā savā darbībā.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru