Kaķi paši izvēlas sev saimniekus. Ja kaķis ir izvēlējies tevi, tad tev piemīt kas vairāk, jo viņi izvēlas tikai īpašus cilvēkus, kuriem piemīt šis

Spilgtas pazīmes, ka liecina par kaķa simpātijām pret saimnieku

Dārgas “dāvanas”, kuras cilvēkam pasniedz dzīvnieks

Kaķi ir īsti mednieki, ar lielu prieku viņi spēlējas ne tikai ar rotaļlietām, bet medī arī mazus dzīvniekus: peles, putnus, kurmjus. Ja kaķis noliek upuri pie saimnieka kājām, tad ar šo žestu tas vēlas piesaistīt cilvēka uzmanību.

Ja kaķis ir atnesis šādu “dāvanu”, eksperti iesaka mājdzīvnieku uzslavēt, jo pretējā gadījumā tas var apvainoties. Savu uzticēšanos un mīlestību pret saimnieku kaķis parāda spēļu laikā, mīlīgi ņaudot vai dažkārt maigi iekožot. Par pilnīgu uzticēšanos liecina tas, ja kaķis atnes saimniekam savas rotaļlietas un cenšas improvizēt medības.

Kaķa murrāšana, ņurdēšana

Šī izpausme liek domāt, ka kaķis jūt mīlestību pret saimnieku, it īpaši, ja dzīvnieks sēž cilvēkam klēpī un sāk maigi murrāt un ņurdēt. Šādi mājas mīlulis pauž savu labpatiku un uzticību.

Lasi vēl: Izpildi šo un uzzini par ko brīdina jūsu zemapziņa. Ļoti precīzi!

Kaķa draudzīguma un mīlestības rādītājs

Lai uzzinātu, kuru no mājiniekiem kaķis ir izvēlējies par savu saimnieku, atliek paskatītos uz to, kura cilvēka gultā viņš grib gulēt un kam ļauj sev glāstīt. Dzīvnieks mēģina piesaistīt tā cilvēka uzmanību, kuru tas dievina. Ja šis cilvēks apsēžas uz krēsla, murrātājs visos iespējamos veidos mēģinās ielekt viņam klēpī, lai vismaz pāris minūtes pabūtu kopā ar savu pielūgsmes objektu.

Avots:

rsute

COMMENTS

Pievienot komentāru