Kāpēc arābietes baidās no pirmās kāzu nakts. Viņām tas ir kā murgs!

 

Sieviešu baiļu problēma, kas saistīta ar seksuālās aktivitātes sākumu, vienmēr ir pastāvējusi neatkarīgi no laika, vietas vai citiem saistītiem faktoriem.

Tomēr, ja dažās sabiedrībās laulības ar jaunavu tiek uzskatītas teju par īpašu veiksmi, kas piemeklē retos, tad citās seksuālo attiecību sākums vienmēr (ar retiem izņēmumiem) ir bijis un paliek saistīts ar brīdi, kad iestājas laulības.

Viena no tām ir arābu sabiedrība, kurā jaunas meitenes joprojām baidās par precētās dzīves fizioloģiskās puses sākumu.

Tāpēc nav pārsteidzoši, ka starp jautājumiem, kurus daiļā dzimuma pārstāves uzdod pazīstamajai Ēģiptes speciālistei laulības attiecību jomā HebeKotbai, viena no visizplatītākajiem ir  par bailēm no pirmās kāzu nakts.

Lasi vēl: Ķeizargrieziena bērni: kā viņi atšķiras no parastajiem bērniem. Reti kurš šo zin

Tuvākajā laikā es apprecēšos, – raksta viena no HebeKotbai vietnes apmeklētājām. – Tomēr pirmā kāzu nakts man šķiet kaut kas nezināms un, iespējams, pat bīstams.

 

Es baidos no seksuāla kontakta ar vīrieti un sāpēm, kas rodas tā rezultātā. Kas un kā man jādara, lai apmierinātu savu vīru un sevi?

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

 

Pirmkārt, es vēlētos atzīmēt, ka jūsu vārdi par to, ka kontakts ar vīrieti ir sāpīgs, ir nepareizi, – saka Dr. H.Kotbai, Maimonides universitātes (ASV) absolvente, seksoloģijas doktore.

– Jums jāsaprot, ka attiecības ar vīru kāzu naktī nav nekas cits kā brīnišķīgas romantiskas attiecības, kas vainagojas ar siltu jūtu kompleksu, kas rodas starp vīrieti un sievieti.

 

Šī ir aisberga redzamā daļa, kurā ir vieta līdzjūtībai un simpātijām, un, protams, mīlestībai un vēlmei. Seksuāls kontakts ar vīru nekādā ziņā nav šķērslis jaunavām, kā uzskata daži.

 

Protams, tas radīs noteiktas fizioloģiskas izmaiņas meitenes dzimumorgānos. Tomēr tas nenozīmē, ka kāzu nakts viņai sagādās nepanesamas un akūtas sāpes. Pēc ekspertes domām, iemesls šādām bailēm lielā mērā ir parādība, ko viņa dēvē par “bailēm no ķermeņa”.

Pēc kāzu nakts, – saka Hebe, – meitene nevar pastāstīt citiem par savu veiksmīgo pieredzi. Ja viņa vēlas to darīt, tad māte vai citi radinieki viņai to aizliedz. Tāpēc meiteņu prātos kontakts ar vīru kāzu naktī šķiet kaut kāds šķērslis, kuru ir grūti vai pat neiespējami pārvarēt. Bet, kā jau teicu, patiesība kardināli atšķiras no šiem vārdiem.

No fizioloģiskā viedokļa viss ir arī diezgan vienkārši. Muskuļu audi prasa zināmu laiku, lai pierastu pie procesiem, kas iepriekš nav notikuši. Un, es jums apliecinu, ar to nav problēmu. Runājot par metodi, kas apmierinās viņas vīru, seksoloģe no Ēģiptes nosacīti to sadala divos veidos. Pirmo var saukt par “garīgu”. Tas saistās ar Sunnas noteikumu izpildē visas savas laulātās dzīves laikā. Otrais veids ir zinātnisks.

Lasi vēl: Ķeizargrieziena bērni: kā viņi atšķiras no parastajiem bērniem. Reti kurš šo zin

Tās nozīme slēpjas prasmīgā noteiktu zinātnisko paņēmienu izmantošanā pirmajā kāzu naktī un dzīves laikā kopumā.

Svarīgākie šāda veida komponenti ir baiļu neesamība vai izzušana pirmā kontakta laikā ar vīru un noteiktaflirtēšanastarp laulātajiem, kas garantē pareizu dzimumorgānu darbību seksuāla kontakta laikā un izslēdz jebkādu sāpīgu sajūtu parādīšanos.

 

COMMENTS

Pievienot komentāru