Katastrofālas kļūdas, kuras sieviete var pieļaut esot attiecībās ar vīrieti. Par #3 vīrieši var būt ļoti dusmīgi!

Attiecības ir ļoti svarīgas abām pusēm. Sievietei jāprot izprast vīrieša domas un rīcību. Lai attiecības būtu izdevušās un laimīgas, tad abām pusītēm ir pie tā jāstrādā.

Akli nedieviniet savu vīrieti

Sievietes kļūda ir tā, ka viņa neredz acīmredzamo. Kad sieviete, iepazinusies ar vīrieti pēc ilgāka pārtraukuma attiecībās, nez kāpēc uzreiz nolemj, ka viņš ir viņas liktenis. Viņa pārstāj redzēt trūkumus viņā, viņa nepamana, ka viņš var būt nodevējs, manipulators, skops vai, gluži pretēji, tērētājs. “Ar mani viņš būs savādāks, ar mani viss būs savādāk,” šo sieviete sev atgādina kā mantru.

Protams, sākumā viss notiek šādi. Vīrietis ir skaists un pieklājīgs, bet kas notiek vēlāk? Pēc pāris mēnešu attiecībām viņš jūs krāpj, melo un nenovērtē. Ja vīrietis ir pieradis melot un krāpt savu otro pusi, tad nekas viņu nemainīs. Atcerieties šo sievietes kļūdu un mēģiniet to vairs nepieļaut. Esiet gudrāka, apdomīgāka, neaizveriet acis uz acīmredzamajām lietām.

Neticiet visām atrunām

Nav nepieciešams attaisnot nevienu sava vīrieša rīcību. Sievietes ļoti idealizē vīrieti savās vai citu acīs. Kādā nolūkā? Jā, viss ir vienkārši, lai draugi būtu greizsirdīgi vai lai pierādītu sev, ka tavs vīrietis ir ērglis, nevis dzīves sists zvirbulis. Kad sieviete ilgstoši nav mīlas attiecībās un viņai ir potenciāls vīrietis, sieviete sāk domāt, ka viņš ir mega ideāls, pat ja viss notiek pilnīgi pretēji. Nepieļauj šādas kļūdas. Nelietojiet attaisnojumu vīriešiem par viņu uzvedību un rīcību. Nekas nemainīsies, un nākotne ar šādu vīrieti nebūsi mierīga un uzticama.

Neizdomājiet neeksistējošus attaisnojumus

Izgudrojot vīrietim neeksistējošas attaisnojumus, sieviete vēlas tādējādi parādīt citiem, ka vīrietis ir viss, kas viņai ir! Lai gan patiesībā viss var būt ļoti atšķirīgi. Piemēram, mēs sakām saviem draugiem, ka mana otra puse ir ugunīga gultā, lauva, mačo, bet patiesībā tā nav. Vai arī, ja vīrietis dzīvē ir kautrīgs, kurš vienmēr slēpjas aiz taviem svārkiem, bet sieviete dara visu, lai visiem pierādītu, ka viņš ir drosmīgs varonis, kurš ar knipi atrisina jebkuru problēmu. Bet apkārtējie nav akli.

Lasi vēl: Vai tu esi kādreiz domājis, kas notiek ar tetovējumiem un kā tie izskatās, kad cilvēks aiziet mūžībā. Šis!

Neiemīlieties savā izdomātajā mīlestībā

Kad parādās vīrietis, sieviete pati iedomājas, ka šis vīrietis ir viņas liktenis, ka viņš ir ideāls, un viņa iemīlas šajā mīlestībā. Tajā, kā viņai tik ļoti pietrūka, viņa gaidīja mīlestību, un, iepazinusies ar vīrieti, uzreiz sev izgudroja šo ļoti trūkstošo mīlestību. Kad cilvēkam kaut kā dzīvē pietrūkst, mēs to neapzināti meklējam apkārtējā pasaulē.

Tā tas ir arī ar mīlestību. Sieviete “iemīlas” vīrietī, kad viņa mēģina aizvērt trūkstošo vērtību savā dzīvē. Vērtība var būt rūpes, uzmanība, finansiālā stabilitāte, statuss. Galu galā cilvēku kontrolē tas, par ko viņš nezina. Ir jāprot sevi saprast, lai paspētu atvērt acis pirms notiek šķiršanās vai strīdi.

Mīlestību jums!

COMMENTS

Pievienot komentāru