Nomelnējusi vai saplīsusi ķēdīte – tā brīdina par briesmām. Nenovērtē riskus par zemu!

Ja ķēdīte satrūkst precētām sievietēm, tas liecina par nenovēršamu šķiršanos no laulātā drauga vai biežiem strīdiem ģimenē.

Satrūkusi ķēdīte

Ja ķēdīte satrūkst precētām sievietēm, tas liecina par nenovēršamu šķiršanos no laulātā drauga vai biežiem strīdiem ģimenē. Ja ķēdīte satrūkst vientuļas dāmas rokās, tas norāda, ka viņas vidē ir cilvēks ar negatīvām domām, kurš var nodot visu savu negatīvo enerģiju. Tādēļ ir nepieciešams pēc iespējas ātrāk pārtraukt attiecības ar šādiem cilvēkiem. Jāiegādājas jauna ķēdīte un jāiesvēta baznīcā, tas attiecas arī uz krustiņu, ja tas pēkšņi saplaisā.

Nomelnējusi ķēdīte

Ja ķēdīte ir kļuvusi melna, pastāv liela varbūtība, ka tās valkātājam ir uzlikta ļauna acs vai lāsts. Nomelnējusi ķēdīte var liecināt par iespējamām veselības problēmām. Lai pasargātu sevi no nepatīkamām sekām, tev nekavējoties jānoņem rotaslieta, jāsazinās ar mācītāju, bet pēc tam jāapmeklē ārsts un jāveic  pilnīga organisma izmeklēšana.

Ķēdīte var nomelnēt arī bieža stresa un negatīvu emociju dēļ; šādās situācijās tev jācenšas izvairīties ar nepatīkamiem cilvēkiem un jāmēģina rast iekšēju mieru.

Pazaudēta ķēdīte

Rotaslietas aizsargā valkātāju no negatīvisma un ļaunām burvestībām, bet to pazaudēšana liecina par iespējamām nepatikšanām nākotnē. Saskaņā ar tautas ticējumu veiksme uz pieciem gadiem novērsīsies no tā, kurš ir pazaudējis ķēdīti, viņu vajās neveiksmes pat vienkāršās lietās. Tomēr dažkārt rotaslietas pazūd un paņem sev līdzi visas nepatikšanas, kas varētu piemeklēt valkātāju. Turklāt ķēdītes pazaudēšana var norādīt, ka tev nevajadzētu sākt jaunu biznesu vai jādodas uz kādu pasākumu.

Lasi vēl: Katastrofālas kļūdas, kuras sieviete var pieļaut esot attiecībās ar vīrieti. Par #3 vīrieši var būt ļoti dusmīgi!

Atrasta ķēdīte

Atrastas rotaslietas nedrīkst paturēt sev, pat ja tās ir ļoti skaistas un vērtīgas. Rotaslietas labi absorbē gan negatīvo, gan pozitīvo enerģiju, kas pēc tam tiek nodota jaunajam īpašniekam. Un, ja iepriekšējais īpašnieks bieži bēdājās, vēlēja citiem ļaunu vai viņa vidē bija slikti cilvēki, tad tas viss nonāks tam, kurš paņēma ķēdīti savā valkāšanā. Tautas ticējumi vēsta – ja paturēsi atrasto rotaslietu, tevi piemeklēs nelaime, vientulība, biežas neveiksmes, finansiālas problēmas utt.

COMMENTS

Pievienot komentāru