Ķīnā vecāki aizveda savu nepaklausīgo meitu uz vientuļu salu, lai iemācītu viņai kā uzvesties. Lūk, ar ko tas beidzās!

Precēts pāris no Čendu pilsētas aizveda savu nepaklausīgo 13 gadus veco meitu uz vientuļu salu, kura atradās 2,5 tūkstošus kilometru no mājām. Vecāki uzskatīja, ka bērns tad sāks izturēties pareizi, kad būs jāizdzīvo ekstremālos apstākļos, raksta Global Times.

Bieži vien vecāku audzināšana atšķiras no ierastām metodēm un arī šajā stāstā tas apstiprinājās. Pusaudžu gados sākas bērna spītība, tomēr daži vecāki, lai šo spītību mazinātu ir gatavi ķerties klāt radikāliem paņēmieniem. Šis stāsts ir ļoti satraucošs.

Lasi vēl: Māte no aizsaules katru nakti nāca pie dēla sapnī un no sava kapa uzdeva tikai vienu jautājumu

Pēc divām dienām uz vientuļās salas meitene lūdza zvejnieka palīdzību. Viņa teica, ka nevar izturēt šo vecāku pārbaudi, viņa pat nevarēja iekurt uguni, un viņas ēdiens bija tikai ūdens un krekeri, kurus vecāki bija iedevuši.

Zvejnieks izsauca policiju, viņi pavadīja meiteni pie vecākiem. Vecāki teica, ka viņu meitai ir psiholoģiskas problēmas. Viņa pagājušajā gadā pameta skolu un pat negribēja iziet ārpus mājas.

Pēc mātes teiktā, bērna psihologs ieteica 13 gadus vecai meitenei doties uz neapdzīvoto salu – tā ir daļa no “izdzīvošanas spēles”. Šādi cilvēki iemācās pareizi domāt un izdzīvot.

Meitenes tēvs paskaidroja, ka viņi uzskata šo audzināšanas metodi par nepieciešamu, kā arī policistiem apliecināja, ka visu rūpīgi pārdomājuši un meitu apgādājuši ar ūdeni un cepumiem.

”Lai arī cilvēki domā, ka esam nežēlīgi, mana meita pēdējo divu dienu laikā ir daudz mainījusies. Tagad viņa ir gatava runāt ar svešiniekiem, ko iepriekš nevarēja, ”tēvs saka.

Vietējā policija kritizēja meitenes vecākus par ekstrēmām bērnu audzināšanas metodēm un mudināja citus vecākus nesekot viņu piemēram. Daudzi bērnu vecāki kritizē šos meitenes vecākus un uzskata, ka vecāki ir pelnījuši sodu. Kā uzskati tu?

COMMENTS

Pievienot komentāru