Kobe Braients mira aviokatastrofā: kļuvusi zināma satraucoša informācija par traģēdiju

Braiena helikopters novirpuļoja 10 apļus un pēc tam ietriecās kalnā Kalabasas štatā.

Leģendārais amerikāņu basketbolists Kobe Braients gāja bojā avioavārijā, kad bija ceļā uz basketbola treniņu ”Lakers” stadionā. Pirms avārijas helikopters apmēram 15 minūtes riņķoja ap Glendeilu.

Radars parādīja, ka Braienta helikopters sāka gaisā mest apļus, pēc tam Kalabasas štatā notika helikoptera sadursme ar kalna nogāzi. To ziņo The Mirror, atsaucoties uz avotiem.

Pēc Losandželosas apgabala ugunsdzēsēju priekšnieka Darija Osbija teiktā, helikoptera avārija notikusi 30 jūdzes uz ziemeļrietumiem no Losandželosas centra.

Kā vēsta CNN, helikopterā atradās vēl astoņi cilvēki, izņemot Kobe Briantu. Tāpat tiek ziņots, ka basketbolists regulāri izmantoja šo transporta veidu.

Atgādinām, ka 26. janvāra vakarā kļuva zināms, ka leģendārais basketbolists Kobe Braients gāja bojā avioavārijā. Vietējās varas iestādes ir apstiprinājušas 41 gadu vecā sportista nāvi.

Saskaņā ar plašsaziņas līdzekļu ziņojumiem, kopā ar basketbolistu lidmašīnā bija viņa meita, 13 gadus vecā Džianna Marija, kura arī ir gājusi bojā.

Kā arī ir publicēts video materiāls no notikuma vietas, kur izdzisa visu pasažieru dzīvības.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru