Ļoti interesanti veidi kā izmantot ceriņu ziedus savas veselības uzlabošanai un labsajūtai

Ceriņi var ne tikai izrotāt jūsu mājokli, bet arī jūs varat no ceriņiem gūt labumu. Galu galā tas nav tikai skaists augs. Bieža ceriņu ziedu izmantošana ir ļoti populāra gan kosmetoloģijā, gan kulinārijā.

Tātad ar šī smaržīgā auga palīdzību jūs pat mājās varat pagatavot interesantu piedevu desertiem un dzērieniem, satriecošu saldumu, gardu kafiju, kā arī efektīvu kopšanas līdzekli. Dalāmies ar viņu gatavošanas instrukcijām, kuras ir vērts pierakstīt.

 

Apkaisa saldajiem ēdieniem

Jums būs nepieciešams:

1 glāze cukura
0,5 glāze. ceriņu ziedi

Gatavošanas metode:

Mēs ņemam vienu stikla burku. Tajā kārtām ber cukuru un ceriņu ziedus. Aizveriet burku ar vāku un kārtīgi sakratiet saturu. Pēc tam atstājiet to nedēļu istabas temperatūrā.

Neaizmirstiet regulāri sakratīt burku. Pēc 7 dienām izsijājiet cukuru caur sietu, atdalot to no ziediem. Izcila virskārta desertiem ar ceriņu aromātu ir gatava!

 

Aromātiska kafija

Tikai daži cilvēki zina, bet ceriņi ir ideāli garšīgi ar kafiju. Šis ir lielisks dzēriens karstam pavasarim vai vasaras vakaram. Ņemam augstu glāzi, ielejam tajā iepriekš pagatavotu kafiju, kas jau ir atdzisusi.

Lasi vēl: Ļoti sātīgi, garšīgi un galvenais – lēti salāti ar gurķiem; katrs otrais lūdz šo recepti

Pēc tam pievienojiet pienu un cukuru pēc garšas. Izklājam ledus gabaliņus, mainot tos ar maziem ceriņu ziediem. Tad iegremdējam visu dzērienā un baudām pasakaino garšu un aromātu.

Pievienot komentāru