Lūk, kā jūsu kāzu datums ietekmē Jūsu ģimenes attiecības!

Laulības, noslēgtas zem trijnieka ir diezgan nemierīgas

Trijnieks stimulē egoisma izpausmes starp laulātajiem. Ir diezgan grūti atrast harmoniju attiecībās. Vienīgais, kas glābs šo laulību, ir savstarpēja ne tikai jūsu interešu, bet arī jūsu otrās puses izpratne. Kopēja darbošanās, vaļasprieki un ceļojumi palīdzēs stiprināt saiti starp partneriem.

Lasi vēl: Nemaz nedomā piesiet viņam bērnu: 7 lietas, kuras nekad nedrīkst pieprasīt no vīrieša

Visstiprākās savienības netiek veidotas zem četrinieka.

Šī skaitļa enerģija stimulē katra partnera ambīcijas un pašattīstību. Laulātie var censties sasniegt dažādus sasniegumus, kas drīz vien apgrūtinās un radīs konfliktus. Bieži vien partneri apskata savu partneri kā šķērsli mērķim. Vien ar mīlestības spēku šādai apvienībai nav pietiekoši. Vajadzīgi kopīgi mērķi un centieni. Kopēja uzņēmējdarbība vai partnerība biznesā palīdzēs katra laulātā pašrealizācijai un satuvinās viņus.

Savienība ir noslēgta zem skaitļa 5 solās būt emocionāla un interesanta.

Šim pārim nebūs garlaicīgi. Piecinieka enerģētika ar katra laulātā savstarpējo atbalstu palīdz sasniegt lielus panākumus uzņēmējdarbības jomā. Šādā ģimenē vienmēr valda jauka atmosfēra un labs garastāvoklis. Tomēr, ja viens no laulātajiem ir nekomunikabla persona, tad ir iespējami konflikti un pārpratumi.

Sešinieks ir visvairāk harmonisks skaitlis. Šādāsavienībā ir pilnīga izpratne un mīlestība.

Katram laulātajam ir prieks pavadīt laiku vienam ar otram. Atbalstot savu partneri, katrs no laulātajiem pats sasniedz ievērojamus augstumus darbības sfērā. Sešiniekaapvienība ir viena no spēcīgākajām.

Septītinieks radīs iespēju izveidot diezgan harmonisku savienību cilvēkiem ar mierīgu dabu un izturīgumu.

Skaitlis 7 stimulē vēlmi aizsargāt sevi no ārpasaules un koncentrēties uz savu ģimeni. Ja viens no laulātajiem ilgstoši nevar palikt bez saziņas, tad ģimenē ātri parādās nesaskaņas. Bet kopīgas tikšanās, pastaigas un ceļojumi palīdzēs izlabot situāciju.

Laulība, kas noslēgta skaitlī 8, apvieno cilvēkus, kas cenšas sasniegt karjeras augstumus.

Tādēļ abiem partneriem jābūt uzmanīgiem. Galu galā viena no partneriem izvirzītie mērķi vai panākumi var kļūt par nesaskaņu sēklu ģimenē. Labākais veids ir radīt ģimenes uzņēmumu vai sadarbību darbā. Tad apvienība, kas atrodas astotniekā, būs ne tikai harmoniska, bet arī sniegs ievērojamus finansiālus ieguvumus.

Deviņi ir ģimenes attiecību aizbildnis un sargs.

Laulība ir vērsta uz ģimenes vērtībām. Savienība ir ļoti harmoniska. Laulātie papildina viens otru, vai ir atbalsts otrajai pusei. Savienībā, kas noslēgta ar numuru 9, reti notiek strīdi. Partneriem ir viegli atrast savstarpēju sapratni un panākt vienprātību.

Padalieties ar šo informāciju ar saviem draugiem!

avots

Pievienot komentāru