Lūk, kā jūsu kāzu datums ietekmē Jūsu ģimenes attiecības!

Kāzu datums ietekmē ģimenes dzīves likteni un labklājību. Izmantojot numeroloģiju, jūs varat uzzināt, kādas kļūmes var rasties vienā vai citā savienībā. Neuztraucieties, ja jūsu kāzu dienas enerģētika neliecina par ilgtermiņa savienību. Tas tikai norāda, ka jūsu pārim būs nepieciešams vairāk spēka, pacietības un savstarpējas sapratnes.

Lasi vēl: Gulēt ar bērnu vienā gultā ir ļoti bīstami – lūk, kādēļ!

Lai noskaidrotu laulību skaitli, jums jāņem jūsu laulības datums un savieno visi tajā esošie skaitļi. Piemēram, kāzu datums: 25.07.2011 = 2 + 5 + 0 + 7 + 2 + 0 + 1 + 1 = 9. Saskaitīšana jādara tik ilgi, kamēr iznākums ir viens cipars. Šis cipars arī ir atslēga jūsu ģimenes laimei!

Lai noskaidrotu savu kāzu laimīgo datumu, ir jāsaskaita līgavas un līgavaiņa dzimšanas datumi. Cipari veido rezultātu no 1 līdz 12 ieskaitot.

Ja tiek iegūts numurs 2, tad labvēlīgs mēnesis būs februāris, ja iznāks 11- Novembris un tā tālāk.

Ciparu nozīme

Ar iznākuma skaitli 1 tiek veidotas pietiekami stabilas un spēcīgas laulības

Bet bez strīdiem un nesaskaņām tās tomēr nebūs. Vieninieks stimulē līderības īpašību izpausmi un, lai tās nepāraugtu savtīgumā, vispirms ir jāmeklē kompromiss jebkurā situācijā. Katram partnerim ir jāņem vērā otras puses vēlmes. Tad harmonijā un miermīlībā viennozīmīgi atradīsies tādā ģimenē.

Divnieks ir atbildīgs par rūpības un jūtu maiguma saglabāšanu daudziem gadiem.

Šis skaitlis palīdz veidot patiesi ciešas un uzticamas attiecības starp laulātajiem. Tomēr partneri var pārāk aprast viens ar otru, un var rasties nesaskaņas garlaicības dēļ. Lai saglabātu laulību, katram laulātajam ir jābūt tiesībam uz personisko telpu! Īslaicīgas atšķirtības arī nenāks par sliktu stimulu jūtām. Laulātajiem ir laiks noilgoties un apzināties, cik ļoti viņi mīl viens otru.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru