Mamma skarbi atklāj visiem, kādēļ nevajadzētu doties ciemos pie tikko jaundzimuša bērniņa un viņa mammas

Ikviens vēlas lielīties, ka viņi bija pirmie, kas redzēja bērnu. Ja jūs neatļaujat ciemiņiem ierasties slimnīcā, tad jūs esat savtīgs, pārāk jūtīgs vai māņticīgs.

Cilvēki nāk ar saviem komentāriem, piemēram, “Tagad tu izskaties tā, it kā tu būtu 4, nevis 9 mēnešus grūtniece” vai “tu izskaties nogurusi”. Atvainojiet, bet kopš kura laika ir pareizi komentēt tikko dzemdējušas mātes izskatu?

Protams,pie dažiem nevar laist apmeklētājus. Bet stāsts nav par viņiem. Tas attiecas uz tām, mammām kuras mēģina lūgt pagaidīt dienu vai divas. Es jutos mīlēta, jo visi nevarēja sagaidīt, lai ieraudzītu mūsu bērniņu, es biju tik priecīga, ka visi gribēja piedalīties bērna dzīvē.

Lasi vēl: Tu zini ko dara ar čigānieti viņas kāzu naktī: šis noteikti nav domāts vājajiem

Bet es nesapratu, cik grūti ir lūgt cilvēkus gaidīt vismaz dienu. “Es tikai uz brīdi.” Un jūs esat pārāk nogurusi, lai strīdētos, un tāpēc jūs sēdējat un gaidījāt, kamēr viņi tikai nofotografējas ar jūsu bērnu.

Nākamreiz, kad kāds no jūsu paziņām dzemdēs, atcerieties, cik nogurušas ir jaunās mātes. Es zinu, ka esat priecīgs, bet atcerieties, ka jums nav tiesības apmeklēt jaundzimušo. Šī ir privilēģija. Un, ja tas jums sāp, dodieties mājās un ierakstiet to savā dienasgrāmatā. ”

Avots:

soulpost

Pievienot komentāru