Mana draudzene pazuda kāzu priekšvakarā. Kad vaininieks atzinās ko viņš izdarījis ar līgavu visi sāka raudāt

Pagāja laiks

Reiz kādā veikalā es satiku savu bijušo skolotāju, un tad pār mani nāca apgaismība.. Ar Andreju jau esmu sastapusies pie ieejas, kur dzīvo šī skolotāja! Es uzmanīgi nolēmu pajautāt Tamārai Nikolajevnai par viņu.

Līdzko es nosaucu viņu vārdā un jautāju, vai viņa pazīst Alīnu, sieviete uzreiz nobālēja un noģība. Es biju nobijusies un gribēju izsaukt ātro palīdzību, bet tad padomāju, ka tad es nevarēšu ar viņu aprunāties.

Es pati panācu, lai skolotāja atgūtu samaņu, bet, tiklīdz viņa atžirga, uzreiz sāka raudāt. Nedaudz nomierinājusies, viņa man pastāstīja, ko Andrejs bija saticis pirms daudziem gadiem.

Nedaudz nomierinājusies, skolotāja man pastāstīja, ka Andrejs pirms daudziem gadiem bija sācis tikties ar viņas vecāko meitu. Puisim nekad nebija patikusi Tamāra Nikolajevna, bet meita par to nelikās ne zinis.

Pirms kāzām viņa pazuda bez vēsts. Andrejs un Soņa tolaik dzīvoja dzīvoklī, kuru viņa bija mantojusi no vecmāmiņas. Pēc viņa teiktā, jaunā sieviete pirms svinībām izgāja nopirkt svaigus ziedus svinībām un pazuda. Pēc gada viņu atrada bezsamaņā un ar pilnīgu atmiņas zudumu Krievijas otrā malā.

Māti viņa tā arī nekad neatpazina, neatcerējās savu iepriekšējo dzīvi un sāka mācīties dzīvot no jauna. Viņa aizdzina Tamāru Nikolajevnu un neticēja, ka māte vēlas viņai palīdzēt. Tātad nelaimīgajai sievietei palika tikai viena meita. Un izrādījās, ka Soņas dzīvoklis ir pārrakstīts Andrejam, un viņš kļuva par tā pilntiesīgo īpašnieku. Sieviete nespēja apstrīdēt darījumu un neizdevās neko pierādīt. Šis stāsts mani pārsteidza tik ļoti, ka mati cēlās gaisā. Tas šķita identisks tam, kas notiek ar manu draudzeni. Es devos uz Alīnas un Andreja, mājām, bet viņš man neatvēra durvis un padzina mani.

 

Villa pārdošanā

Es tomēr turpināju meklēt draudzeni, taču šajā gadījumā nebija nekādu pavedienu. Pēkšņi trīs mēnešus pēc Alīnas noslēpumainās pazušanas es uzzināju, ka Andrejs ir izlicis pārdošanā viņas villu.

Es lūdzu savu labāko draugu doties pie Andreja, uzdodoties par pircēju, un uzzināt visu, kas jāzina. Atgriežoties draugs man teica, ka saskaņā ar dokumentiem māja piederot Andrejam, Alīnas lietu tur nav, un Andrejs vēlas māju pārdot pēc iespējas ātrāk, gatavojas pamest pilsētu. Un tad es atkal atcerējos Soņas stāstu – tagad viss notiek tāpat kā toreiz ar bijušās skolotājas meitu.

Es turpināju meklēt Alīnu, bet viņa bija pazudusi, it kā iztvaikojusi pēc vecmeitu ballītes. Gadu vēlāk viņa pati atgriezās – bezsamaņā tika atrasta zem bijušās mājas durvīm. Viņa stāstīja, ka pēc vecmeitu ballītes izgājusi svaigā gaisā, jo sajutusies slikti. Tur Andrejs pienācis pie viņas un piedāvājis doties mājās. Alīna paklausījusi, bet automašīnā viņš lika viņai dzert kaut kādu šķidrumu, no kura viņa zaudēja samaņu, un pamodās kaimiņu pilsētā stacijā, bez naudas, lietām un vispār neko neatceroties. Pat savu vārdu.

Lasi vēl: Ģimene atpūtās un smējās, taču pēc 5 minūtēm notika kaut kas patiešām briesmīgs! Šis mainīja viņu dzīvi uz visiem laikiem

Tur viņu atrada kāda veca sieviete, kura saprata, ka ar manu draudzeni ir notikušas nepatikšanas. Viņa aizveda viņu uz savām mājām un sāka rūpēties par viņu, ārstējot ar zāļu novārījumiem. Alīna drīz atjēdzās, taču atmiņa atgriezās ļoti lēni, bērnības laikus viņa atcerējās pamazām.

Tikai gadu vēlāk mana draudzene beidzot spēja atcerēties pilnīgi visu. Vīrietis viņai ielēja krūzītē kaut kādu līdzekli, kas pilnībā bloķēja viņas atmiņu. Acīmredzot tas pats notika ar Soņu, bet Alīnai, iespējams, palīdzēja vecās sievietes pagatavotās tinktūras, kas izvadīja toksīnus. Acīmredzot, tās laika gaitā neitralizēja šā preparāta iedarbību un atjaunoja atmiņu.

 

p.s. Varbūt kādam šis stāsts liekas neticmas, niespējams, vai izdomāts, tomēr šāds notikums ir bijis! Sargiet sevi un savus draugus!

Avots: astromeridian

COMMENTS

Pievienot komentāru