Mans dēls maksā alimentus. Bet bērna māte prasa arvien vairāk naudas. Kā viņu nolikt pie vietas?

Mans dēls izšķīrās 4 gadus atpakaļ. Manai mazmeitai ir 6 gadi. Vedekla, godīgi sakot, man nekad nepatika. Bet tā bija mana dēla izvēle, un manam viedoklim nebija nekāda nozīme.

Trīs gadus pēc kāzām viņi kaut kā nodzīvoja, bet pēc tam izšķīrās. Sieva regulāri viņam kaut ko pārmeta. Es patiešām biju pārsteigta, ka mans dēls vispār tik ilgi izturēja. Bet es ne reizi neizrādīju savu nepatiku pret vedeklu. Kāpēc man viņu sarūgtināt? Īsāk sakot, mans dēls neizturēja nemitīgos strīdus un pretenzijas, savāca mantas un iesniedza šķiršanos.

Dēls strādā labā firmā, viņš saņem divreiz lielāku algu nekā citi vidēji pilsētā. Un visus gadus viņš ir godīgi maksājis alimentus katru mēnesi, 25 procentus no algas. Ticiet, summa sanāk neslikta. Bet lieta nav par to. Es domāju, ka tas ir normāli palīdzēt saviem bērniem. Bet mana bijusī vedekla ir vienkārši nekaunīga.

Nemitīgi pieprasa naudu pat pēc alimentu saņemšanas, aizbildinoties ar visādām vajadzībām bērnam. Pati sēž mājās, uz darbu neiet, dzīvo atsevišķā dzīvoklī, kuru, starp citu, arī palīdz nomaksāt mans dēls. Turklāt viņa vienmēr ir labi ģērbta, vienmēr svaigs manikīrs, pieaudzētas skropstas. Tā teikt, dzīvo sev un ne par ko citu nedomā. Kādam taču viss tas viņas skaistums jānomaksā.

Viņa neslikti iekārtojusies, mans dēls viņu pilnībā uztur. Un dzīvo atsevišķi, neapgrūtina ar savu klātbūtni. Nav viņš jāaprūpē, nav jāgatavo. Lai viņš, muļķis, visu atmaksā, bet viņa baudīs dzīvi. Un atkal, nevēlos atklāti jaukties šajā situācijā. Bet kaut kas ir jādara. Rodas priekšstats, ka viņa grib dēlu bez biksēm atstāt.

Nu kā man pateikt, lai viņš nebūtu tik lētticīgs? Kāpēc viņš nepamana, ka viņa viņu tin ap pirkstu? Es vienkārši jau paskaitīju, ka viņš viņām atdod divas trešdaļas savas naudas.

Lasi vēl: Kaza palīdz policistiem atrast Kandavas mežos nomaldījušos vīrieti. Meklēšanas darbos lieti noderēja nupat iegādātā kaza

Turklāt pēc bijušās vedeklas uzvedības, kļūst skaidrs, ka viņa aktīvi meklē sev jaunu vīru. Un plāno sākt jaunu dzīvi. Bet dēlam vienalga bija viss jāatmaksā. Vienkārši žēl uz viņu skatīties. Varbūt man iejaukties un pašai nolikt viņu pie vietas?

Avots:

kaifovo

COMMENTS

Pievienot komentāru