Meitene ar ”Facebook” palīdzību meklēja sev vīrieti, lai paliktu stāvoklī. Skaties kā cilvēki reaģēja un ar ko šis beidzās

Lielbritānijā dzīvojoša jauniete vārdā Anna jau 16 gadu vecumā jutās gatava kļūt par māmiņu, bet 18 gadu vecumā viņa atrada spermas donoru sociālās saziņas vietnē “Facebook”. Jaunajai sievietei nebija drauga, tāpēc viņa sāka meklēt bioloģisko materiālu donoru internetā.

Jauniete pievienojās “Facebook” grupai, kurā tiek meklēti donori, lai veiktu apaugļošanu, vēsta britu tabloīds “The Sun”. Anna nolēma, ka bērna ieņemšana no donora viņai būs dāvana 18.dzimšanas dienā.

Atrodot piemērotu vīrieti, Anna satikās ar viņu viesnīcā, paņēma no viņa spermas paraugu un pēc tam mājās injicēja bioloģisko materiālu ar speciālas ierīces palīdzību.

Lasi vēl: Kā pašlaik izskatās Holivudas aktieri, kuri spēlēja 90.gadu asa sižeta filmās. Laika zobs viņus nav saudzējis

Annas meitiņai tagad ir astoņi mēneši, bet pašai Annai – 19 gadi. Nesen sieviete satikās ar bērna bioloģisko tēvu un parādīja viņam meitu. Anna pauž, ka pagaidām nevēlas satikties ar vīrieti, lai izveidotu ģimeni.

Viņa pati izauga tikai ar māti, tāpēc uzskata, ka bērns lieliski var dzīvot arī bez tēva. “Ir cilvēki, kas nosoda manu lēmumu, bet mans ķermenis pieder tikai un vienīgi man. Neviens man nenorādīs, kad un no kā palikt stāvoklī. Es neko nenožēloju,” stāsta Anna.

Pievienot komentāru