Mēs nopirkām dēlam nelielu dzīvnieciņu, bet tagad baidāmies staigāt pa māju

Kad tētis viņu noķēra, kāmis izturējās mierīgi. Viņa vaigi bija pietūkuši no kaķu barības (lai gan viņa paša ēdiens bija pilns trauciņš). Dēls vēlējās viņu noglaudīt, bet bija līdz asinīm sakosts pirkstā. Vairāk mēģinājumu noglāstīt kāmi dēla izpildījumā nebija redzēti.

Mūsu tētis salauza plaukstu: no rīta viņš piecēlās un ievilka kājas čībās. Izrādījās, ka vienām no tām sēdēja Fomka, lai gan vēl vakarā viņš bija ielikts būrītī. No pārsteiguma tētis nokrita un salauza roku.

Kopumā ņemot, trīs mēnešu laikā, kamēr Fomka dzīvoja pie mums, mēs kļuvām drosmīgi, veikli, tagad spējam izdzīvot pat džungļos un ne no kā nebaidāmies.

Suns ar šo mazo bandītu ir pat sadraudzējies, kad kāmis ir krātiņā, suns vienmēr guļ līdzās, kaut ko viņam stāsta, un izskatās, ka kāmis patiešām viņā klausās.

Lasi vēl: 8 bīstamas dienas 2019. gada janvārī. Kas sakāms astrologiem?

Kaķi ir pārvērtušies par lidojošiem dzīvniekiem un pa zemi staigā vien tad, ja pamana, ka viņu mocītājs ir krātiņā. Starp citu, Fomka lieliski lien pa aizkariem un sienām, un no turienes prot tālu aizlēkt. Tāpēc kaķi vienmēr ir nomodā, un pat guļot acis ir pusvirus vaļā.

Mums pat radās doma, viņu aizvest uz dzīvnieku veikalu, lai viņu pārdod, bet mēs izlēmām, ka nevaram tādu negantnieku “piespēlēt” citiem cilvēkiem. Turklāt tad mums kļūtu garlaicīgāk dzīvot un nebūtu tik interesanti.

Avots:

happy

Pievienot komentāru