No 1.-15.septembrim šīs zodiaka zīmes gaida lielas pārmaiņas. Pārmaiņas būs mīlestībā vai finansēs

Pārmaiņas būs finanšu un mīlestības, kā arī draudzības jomā, un ne visas no tām būs patīkamas, ziņo astrologi.

Septembra sākumā būs zināmas grūtības monetārajā jomā, un tas ir viegli izskaidrojams: rudens sezonas sākums. Bet pamazām situācija uzlabosies, darba atmosfēra stabilizēsies, katrs iedziļināsies savā ierastajā rutīnā.

Pirmajās divās rudens nedēļās satricinājumi nav gaidāmi, un tas ir labi, jo vēlaties mazliet miera un klusuma no apkārtējās pasaules.

Līdz 15. datumam daudzi pamanīs, ka ienākumi sāk ievērojami pieaugt, īpaši cilvēkiem, kuri strādā paši. Septembris dod zaļo gaismu pašnodarbinātajiem, un pats Visums palīdz atrast jaunas iespējas peļņas palielināšanai.

Arī mīlestībā viss nav tik skaisti, kā mēs vēlētos, taču tagad nav nepieciešams pielikt punktu personiskajai laimei. Septembra pirmajā nedēļa nav izslēgti strīdi un nesaskaņas ģimenes attiecībās, un jaunie pāri uz laiku pat riskē izšķirties.

Bet drīz viss nostāsies savās vietās, un no mēneša vidus situācija tiks uzlabota, attiecības atjaunotas, konflikti atrisināti. Bet ar draudzību šajā mēnesī viss nav gluži tā, kā mēs vēlētos, un pat vislojālākais un uzticīgākais biedrs var nodot.

Protams, tagad nevajadzētu visus turēt aizdomās par maldināšanu vai krāpšanu, taču jums vajadzētu būt ārkārtīgi uzmanīgam pat ar tuvajiem.

Un tagad mēs uzzināsim, kam septembrī vajadzētu gaidīt lielas pārmaiņas, un kurus astrologi nosauca starp laimīgajām mēneša pirmās puses zīmēm.

Svariem vajadzētu būt piesardzīgiem pret jaunu draudzību un vismaz līdz 15. septembrim nestāstīt nevienam par saviem plāniem uz nākotni. Bet mīlas sfēra var iepriecināt Svarus un dot jaunas pārmaiņas dzīvē. Septembra otrā nedēļa jums sniegs prieku par ilgi gaidīto satikšanos, jauno pieredzi un dvēseles radinieku.

Strēlnieka dzīvē notiks tikai globālas pārmaiņas, un tas vispirms ietekmēs naudas sfēru. Jūs varat iegūt daudz ienākumu, ja spēsiet izplānot pareizi savu budžetu. Mēģiniet visu darīt nesasteidzot un ar apdomu. Ja jūs turpināsiet attīstīties šajā virzienā, tad drīz liktenis jums dos lielisku iespēju sākt dzīvot par vairākām pakāpēm augstāk.

Lasi vēl: Senās rūnas pastāstīs, kas sagaida jūs finanšu sfērā visa gada garumā!

Astrologi sola ne mazāk grandiozas izmaiņas Vēžiem, īpaši tiem, kas jau sen mēģina izkļūt no krīzes. Jauns darbs un jauna dzīvesvieta var jūs pārsteigt, taču neuztraucieties, pārmaiņas nāks uz labo pusi.

Jaunā vietā ir liela varbūtība satikt jaunu mīlestību un vēlāk pat apprecēties. Astrologi iesaka ilgi nedomāt par negaidītiem piedāvājumiem, pretējā gadījumā jūs varat palaist garām labu iespēju. Noteikti apsveriet ideju par jaunu dzīvesvietu, jo tā jums nāks tikai par labu.

Avots:

zen.yandex

COMMENTS

Pievienot komentāru