Par ko nedrīkst domāt pirms došanās gulēt, lai varētu ātri iemigt un netraucētu murgi

Disciplinēta domāšana

Ja tev ir grūtības aizmigt, acīmredzot ir jāapgūst prasme pārvaldīt savas domas. Protams, šī prasme nerodas uzreiz.Ir nepieciešams treniņš, un katrā konkrētajā gadījumā rezultātu sasniegšanai var būt vajadzīgs atšķirīgs laiks. Citiem vārdiem sakot, runa ir par nepieciešamību attīstīt disciplinētu domāšanu, kontrolējot šo procesu un neļaujot domām šaudīties šurpu turpu.

Paškontroli aizmigšanas posmā sarežģī ļoti vienkāršs fakts: pirmā aizmieg apziņa (kuras funkcija ir paškontrole), bet zemapziņa, gluži pretēji,var pat palielināt savu aktivitāti. Un jebkurš mēģinājums veikt gribas aktu izraisīs nervu sistēmas uzbudinājumu un novedīs pie tā, no kā mēs cenšamies izvairīties. Tāpēc domu kontrolei pirms gulētiešanas jābūt ļoti maigai un neuzbāzīgai.

Katram cilvēkam vajadzētu izveidot konstruktīvu tēlu sistēmu, kas veicina ķermeņa un psihes atslābināšanos. Šīs sistēmas izdevums ir aizvest cilvēku no reālās uz iedomātu pasauli, kurā valdamiers un relaksācija.

Lasi vēl: No šīm lietām ir obligāti jāatbrīvojas līdz pavasarim, lai tas būtu ražīgs un panākumiem bagāts

Šo iedomāto pasauli nodēvēsim par Spēka vietu. Pietiek pievērsties šim vingrinājumam divas līdz trīs nedēļas tieši pirms gulētiešanas, lai tas kļūtu par ieradumu un ļautu tev sevi iekodēt nevis uz trauksmi, bet mierpilnu nakti un veselīgu miegu.

Avots:

zen.yandex

COMMENTS

Pievienot komentāru