Par šo atgadījumu runā vēl tagad. Puisītis lūk, ko atrada pie vecmammas bēniņos! Es laikam paģībtu…

Neticamais atgadījums notika Vācijā un nemaz ne tik ļoti sen.

10 gadus vecs Vācijas iedzīvotājs vecmāmiņas bēniņos atrada mūmiju. Tā gulēja sarkofāgā, kas rotāts ar hieroglifiem. Māja, kurā atrasta mūmija, atrodas Vācijas pilsētā Difolcā (Vācijas ziemeļos). Atradums varētu atrasties tumšā bēniņu stūrī vairāk nekā četras desmitgades.

Sarkofāgā atradās arī nāves maska ​​un rituāla krūze, ko ēģiptieši izmantoja iekšējo orgānu glabāšanai. Zēna tēvs zobārsts Volfgangs Luts Ketlers šaubās par sarkofāga un trauka autentiskumu.

Tomēr mūmija, viņaprāt, patiešām var būt īsta. Viņš teica: “Vienkārši nevar būt, ka šādas mantas var nopirkt ap stūri veikaliņā. Tā nemēdz būt”. Vīrietis teica, ka viņa tēvs 50. gados devās ceļojumā uz Ziemeļāfriku, no kurienes atgriezās ar noslēpumainu lādi. Lai noskaidrotu tā autentiskumu, šokējošais atradums tiks nogādāts pārbaudei uz Berlīni.

Viņš teica, ka viņa tēvs nekad nav runājis par lādi vai tās saturu, taču vietējam laikrakstam Die Kreiszeitung teica, ka joprojām notiek tirdzniecība ar īstām mūmijām, kad viņa tēvs, kurš nomira pirms vairāk nekā desmit gadiem, ceļoja.

D. Ketlers piebilda, ka mūmiju “atlocīšanas ballītes” – kur burtiski tika ”iesaiņota” īsta mūmija un viesiem dāvinātās dāvanas atrastie nieki no izrakumiem- Vācijā tajā laikā nebija nekas neparasts.

Lasi vēl: Kā ziemā pasargāt savu vasarnīcu vai māju no peļu invāzijas. Lūk, vairāki līdzekļi, kas efektīvi palīdzēs apkarot negantos grauzējus!

Īsti nav zināms kādēļ līdz tam brīdim neviens cits nebija atvēris šo lielo lādi, tomēr mazajam puisēnam šis atradums noteikti iespiedīsies atmiņā uz visu mūžu.

Avots:

ridus

COMMENTS

Pievienot komentāru