Sieviete kļuva par māti 66 gados. Ārsti ieteica nedzemdēt, bet viņa neklausīja. Ir pagājuši 15 gadi, skaties kā izskatās viņas meita

Jūs nepārsteigsiet nevienu ar vēlu grūtniecību, kad sieviete ir 40-45 gadus veca. Bet šodien es uzgāju rakstu, kurā stāstīts par sievieti, kas jaunāka par 70 gadiem (!), Viņa, pirmkārt, varēja palikt stāvoklī, otrkārt, dzemdēja veselīgu bērnu!

Tas mani ļoti pārsteidza, un es nebūtu ticējis, ka raksts ir patiess, ja nebūtu mātes un bērna attēlu. Adriana Iliescu. Šī sieviete visu mūžu bija vientuļa un sapņoja par bērnu, bet kaut kā tas neizdevās. Un tagad liktenis viņai deva iespēju, 65 gadu vecumā viņa saprata, ka ir stāvoklī.

Pirmsdzemdību klīnikā ārsti ar visiem līdzekļiem mēģināja viņai izskaidrot, ka dzemdības ir pārāk bīstamas un jūs varat ne tikai zaudēt savu bērnu, bet arī zaudēt savu dzīvību.

Bet Adriana pretojās visiem četriem ārstiem un teica, ka viņa dzemdēs. Viņa ļoti gribēja bērnu. Un viņa dzemdēja. Turklāt bez sarežģījumiem. Pilnīgi veselīga meitene.

Pensionāre ar rūpību un uzmanību ieskauj savu bērnu, jo pensijā ir daudz brīva laika, un jūs to varat veltīt bērna audzināšanai. To sieviete arī dara.

Pati meitene uzauga dzīvespriecīga un pat nenojauta, ka viņas māte kaut kā atšķiras no citām mātēm, līdz draugi no bērnudārza sāka jautāt par vecmāmiņu, kura ieradās viņu paņemt. Un ir pilnīgi skaidrs, kāpēc viņi Adrianu uzskatīja par vecmāmiņu, jo gandrīz viss viņas ķermenis vecuma dēļ jau bija pārklāts ar grumbām.

 

Šķir otru lapu, lai redzētu, kā mamma ar meitu izskatās tagad

COMMENTS

Pievienot komentāru