Pat visspēcīgākā sirds nogurst no sliktas attieksmes

Vienkāršs padoms cilvēkiem, kuriem ir apnicis būt stipriem

Iedomāsimies skrejceliņu. Ikviens, kurš vēlas būt stiprs, ir pieradis uzturēt noteiktu ātrumu un pārvarēt noteiktu attālumu, bieži pārsniedzot savas iespējas. Šie cilvēki lepojas ar sevi. Viņu sirds ir spēcīga, un viņi domā, ka viņi var uzturēt šādu tempu līdz pat savu dienu beigām.

Bet agrāk vai vēlāk viņu parasto ritmu izjauks krampji, sāpes un izsīkums. Skrejceliņa ātrums nemainīsies, un apkārtējie cilvēki turpinās kustēties savā tempā, pat nepamanot sava partnera, ģimenes locekļa vai drauga stāvokli. Bet cilvēks ar spēcīgu sirdi jau ir sasniedzis savu robežu un nezina, kā apturēt skrejceliņu un šo iznīcinošo apburto loku.

Kas tad mums būtu jādara? Palēnināties? Nē. Vispiemērotākā reakcija būtu apstāties. Apstājieties, lai sirds varētu dziedināties.

Ir pienācis laiks rūpēties par sevi

Jums nav nepieciešams ņemt pārtraukumu vai iet prom no jūsu ceļa. Jums jābūt stipram sevis, ne tikai citu cilvēku, labā. Uz brīdi apstājieties un apsveriet šādas iespējas:

Izvairieties no konfliktiem, problēmām un situācijām, kurām nav risinājuma. Jūs jau esat zaudējis pietiekami daudz laika un enerģijas lietām un cilvēkiem, kuri nebija tā vērti.

Negaidiet, ka cilvēki rīkosies tā, kā jūs vēlaties. Tas vienmēr rada vilšanos.

Atzīst savas vajadzības. Klausieties viņas katru dienu, padariet tās par savu prioritāti.

Lasi vēl: Par omītes lomu mazbērnu dzīvē. Viņas ir pašas labākās!

Bet pats galvenais – atcerieties, ka jūs neesat varonis. Jūsu uzdevums nav padarīt neiespējamo iespējamo. Jūs neesat burvis, vēl jo mazāk tiltu būvētājs, lai savienotu neesošus krastus.

Jūs nevarat saglabāt to, ko nevar saglabāt. Un jūs nevarat padarīt laimīgu tādu, kurš nezina, kas ir prieks, cieņa un savstarpīgums.

Iemācieties emocionāli rūpēties par sevi un būt stipram sevis dēļ.

Avots:

lamp

COMMENTS

Pievienot komentāru