Pirmajās divās stundās pārdoti teju 20 000 biļešu uz Dziesmu un deju svētku pasākumiem

Rīga, 3.marts, LETA. Pirmajās divās Dziesmu un deju svētku biļešu tirdzniecības stundās jeb no sestdienas plkst.11 līdz 13 pārdotas 19 848 biļetes uz visiem Dziesmu un deju svētku maksas pasākumiem, aģentūru LETA informēja svētku sabiedrisko attiecību vadītāja Inga Vasiļjeva.

No visām pārdotajām biļetēm internetā nopirkts 41,51%. Elektroniskajā rindā šobrīd gaida 76 169 cilvēki.

Uz 5.jūlijā Daugavas stadionā gaidāmo deju lieluzveduma “Māras zeme” ģenerālmēģinājumu līdz plkst.12 pārdotas 2235 biļetes, bet uz pašu lieluzvedumu 6.jūlijā un 7.jūlijā pārdotas attiecīgi 2949 un 3938 biļetes. Uz 7.jūlijā gaidāmo svētku noslēguma koncerta “Zvaigžņu ceļā” ģenerālmēģinājumu Mežaparka Lielajā estrādē pārdotas 1052 biļetes, bet uz pašu noslēguma koncertu 8.jūlijā – 8746 biļetes.

Vasiļjeva aicināja visus, kas pērk biļetes internetā, būt pacietīgiem, kā arī atgādināja, ka katrs pieprasījums “Biļešu paradīzes” interneta veikalam automātiski tiek uzņemts elektroniskajā rindā, par ko liecina paziņojums uz ekrāna.

“Tiklīdz rindā būs pienākusi jūsu kārta, varēsiet veikt pirkumu. Ja būsiet izgājis no sistēmas un mēģināsiet tajā ieiet no jauna, zaudēsiet iepriekš ieņemtu vietu elektroniskajā rindā. Sekojiet uzrakstiem uz jūsu datoru ekrāniem! Laicīgi sagatavojiet maksāšanas līdzekļus, pārbaudiet kontu atlikumu, kartes, kodu kalkulatorus,” aicināja Vasiļjeva.

Kā ziņots, šodien no plkst.11 “Biļešu paradīzes” kasēs un internetā tirdzniecībā nonāca 95 230 biļetes uz 19 XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu un XVI Deju svētku maksas pasākumiem. Vairākās vietās Rīgā un citviet Latvijā bija izveidojušās garas rindas pēc šīm biļetēm.

“Biļešu paradīzes” kasēs vienā pirkumā var iegādāties ne vairāk kā četras biļetes, bet internetā – ne vairāk kā astoņas.

XXVI Vispārējie latviešu Dziesmu un XVI Deju svētki notiks Rīgā no 2018.gada 30.jūnija līdz 8.jūlijam. Kārtējie Dziesmu un deju svētki norisināsies Latvijas valsts simtgades svinību zīmē.

Pievienot komentāru