Priekšnieks izsauca pie sevis vienu no darbiniecēm, viņa izgāja no kabineta ar asarām acīs. Viņas rokas trīcēja, kad uzzinājām, kas par lietu

Priekšnieks diktators…

Es jau 5 gadus strādāju vienā no lielākajām finanšu kompānijām. Pie mums strādā apmēram 200 cilvēku, un mūsu direktors ir ļoti stingrs cilvēks. Uzņēmumā pastāv vesela virkne ar noteikumiem un nolikumiem. Un nedod Dievs pārkāpt kaut vienu no tiem, tūlīt sākas „smadzeņu skalošana”.

Cenšamies lieku reizi neiet uz priekšnieka kabinetu un nemaz netrāpīties viņam acu priekšā.  Ja vien būtu tāda iespēja, noteikti nomainītu darbavietu, bet diemžēl nav nemaz tik viegli atrast citu.

Reiz mūsu priekšnieks izsauca pie sevis mūsu darbinieci Svetu (viņa ir vientuļā māmiņa), pēc pusstundu ilgušas sarunas, viņa izgāja ārā noraudājusies, ar trīcošām rokām, viņu visu burtiski kratīja. Kad kolēģiem izdevās viņu nomierināt, viņa beidzot bija spējīga izstāstīt, kas īsti notika.

Gadu atpakaļ Svetlanas ģimenē notika liela bēda, viņas septiņus gadus vecajam dēlam atklāja onkoloģisku saslimšanu. Veselu gadu viņš ārstējies labākajā mūsu valsts klīnikā (labi, ka dzīvojam galvaspilsētā). Taču ārstēšana nav līdzējusi un viņam ir nepieciešams doties uz Vāciju, attiecīgi ir vajadzīga nauda.

Viņai bija vajadzīgi apmēram 110 000EUR, un viņa centās atrast pircējus savam dzīvoklim. Tad pēkšņi viņu izsauca priekšnieks un iedeva viņai apmaksātu ārstēšanas kvīti un, protams, piešķīra atvaļinājumu ar atvērto datumu.

Priekšnieks, kuru esam uzskatījuši par augstsirdīgu cilvēku, piešķīra viņai 110000 eiro no personīgiem līdzekļiem. Es saprastu, ja tas būtu kāds augstākās raudzes speciālists, bet tā bija vien ierindas darbiniece. Pēc šī notikuma mēs sākām viņu cienīt.

Lasi vēl: Atvadieties no varikozas vēnām, sāpēm locītavās, problēmām ar atmiņu, pateicoties lauru lapu eļlai!

Jūs varat nemaz neticēt šim stāstam, taču viss bija noticis tieši šādi, priekšnieks pat nebija paņēmis nekādu parādzīmi no Svetlanas. Viņi ar dēlu jau ir Vācijā. Mēs ļoti gaidām viņu atpakaļ.

Lai veselība viņas dēlam.

Pievienot komentāru