Šai mazajai meitenei neatradās vieta ne cilvēku sirdī, ne ģimenē. Kāpēc viņa izrādījās nevienam nevajadzīga?

Nikolajs un Aļona bija precējušies jau vairākus gadus un audzināja divus dēlus. Jaunākajam bija 8 gadi, kad pāris savstarpēju pretenziju dēļ nolēma šķirties. Pēc laulības šķiršanas procesa pāra attiecības nemainījās.

Bet Nikolajs tomēr atšķīrās. Vīrietis sāka tikties ar ne pārāk kārtīgu sievieti, ar kuru kopā viņam bija ļoti jautri, tas ir, iedzeršanas un ballītes viņiem nekad nebeidzās. Beigu beigās šī izlaidīgā dāma palika stāvoklī un dzemdēja meitu. Pēc meitenītes dzimšanas sievietes prioritātes nemainījās, viņai joprojām svarīgas bija trokšņainas kompānijas, alkohols un cigaretes.

Nikolajs beidzot saprata, ka viņam ar šo sievieti nav pa ceļam, bet kā nu būt – tagad viņus saista meita, kura kā divas ūdens lāses līdzīga tēvam. Bet drīz vien situācija atrisinājās pati no sevis. Māte nokļuva cietumā par zādzību un Nikolajam nebija nekādu grūtību meitu paņemt sev.

Nikolajs palika viens ar pus gadu vecu bērnu uz rokām. Visu šo laiku Aļona arī nesēdēja rokas klēpī salikusi, un arī bija manīta kompānijās ar dažādiem vīriešiem. Izmēģinot dažus variantus, viņa tomēr nolēma, ka ar Nikolaju viņai ir vislabāk, jo viņam ir skaista māja, dārga mašīna, jā, un arī pelna neslikti.

Tā nu Nikolajs un Aļona nolēma aizmirst visus aizvainojumus un sākt dzīvot kopā no tīras lapas. Aļona apsolīja iemīlēt viņa meitu un kļūt viņai par īstu mammu. Un tā nu viņi nodzīvoja 2 gadus, meitenīta sauca Aļonu par mammu, tikai mīlestības pret meitenīti Aļonai tā arī nepamodās.

Un pie katra izdevīga gadījuma nelaida garām iespēju pārmest vīram, ka viņa pieņēmusi viņa meitu, kas piedzimusi no vieglas uzvedības sievietes. Un, protams, arī nekādu mīlestību un maigumu Aļona neizrādīja meitenītei.

Toties bija tikai pretenzijas un agresija. Nikolajam tas ļoti nepatika, viņš bieži aizstāvēja meitu no sievas uzbrukumiem, un beigu beigās pāris nolēma, ka viņiem tomēr nav pa ceļam, jo sakrājušās pārāk daudz pretenzijas un aizvainojuma. Aļona sacīja vīram: “Es domāju, ka varēšu viņu pieņemt un iemīlēt, bet, diemžēl, nesanāca un manas ambīcijas bija stiprākas”. Pāris nolēma vēlreiz šķirties un saglabāt draudzīgas attiecības, jo viņiem taču vēl dēli jāaudzina.

Pēc atkārtotas šķiršanās no sievas, Nikolajs aptuveni gadu nodzīvoja viens ar meitu. Nikolāja māte un meitenītes vecāmāte arī nevēlējās īpaši kontaktēties ar mazmeitu. Tā nu vīrietis izrādījās vienīgais mīlošais cilvēks šai mazajai meitenītei, un viņš ļoti centās par meiteni rūpēties, sargāt un mīlēt viņu. Bet Nikolaja dzīvē atkal parādījās sieviete Anastasija, kurā vīrietis neprātīgi iemīlējās.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Pievienot komentāru