Šajās populārajās filmās aktieri tiešām dažās ainās piedalījās dzēruši vai uz stiprām paģirām

Skatoties filmas tv ekrānos, cilvēki nemaz nenojauš, ka dažās ainās piedalās tiešām piedzērušies aktieri. Tomēr filmas uzņemšanas beigās aktieri atzinās, ka ir bijuši dzēruši vai paģiraini.

Tagad uzzināsim, kurās filmās un kuri aktieri.

Keita Vinsleta un Leonardo Di Kaprio “Titāniks”

Keita Vinsleta: ” Šo kadru filmēšanas dienā, man palika 21 gads un tos mēs atzīmējām, Es neatceros pilnīgi neko, kas notika tajā naktī. Bet es ļoti labi atceros, kā mēs filmējām vēl nākamajā vakarā un man ļoti sāpēja galva, es vienkārši miru, raudāju cik man bija slikti. Tā bija aina, kurā Džeks un Roza atvadās, kur viņš viņai saka, ka viņai jānodzīvo līdz sirmam vecumam, un pēc tam pazūd dzelmē, un mēs jau tajā laikā šo ainu filmējām apmēram mēnesi. Bet filmas galīgajā versijā tika veikti tieši tie uzņēmumi, kas tika filmēti naktī no 6. uz 7. oktobri, jo Džims uzskatīja, ka tajā dienā mūsu sejās ciešanu grimases ir visnoticamākās. ”

Breds Pits un Edvards Nortons ”Cīņas klubs”

Ainu, kurā varoņi met golfa bumbiņas, Finčers nejauši nofilmēja. Pēc ballītes abi aktieri tikai sēdēja un runāja, kad Finčers nolēma ieslēgt kameru. Viņš Pitu un Nortonu filmēja piedzērušos un vēlāk nolēma šo ainu iekļaut filmā.

Dženifera Lorensa “Bada spēles”

Video čata laikā Google+ par ”Bada spēlēm” aktrise pastāstīja, kā filmēšanās laikā kopā ar visu komandu dzēruši, Viņa atklāj, ka tā bija pirmā reize, kad viņa darba laikā dzēra.

Nikolas Keidžs ”Atvadas no Lasvegasas”

Šajā nomācošajā, tomēr lieliskajā filmā Nikolas Keidžs atveido Benu Sandersonu, kura pašiznīcinošā uzvedība galu galā ir katastrofāla. Interesanti, ka šajā filmā aktieris atveido drausmīgu dzērāju, un sižeta centrā ir viņa attiecības ar vieglas uzvedības meiteni. Daži avoti apgalvo, ka aktieris iepriekš dzēris, ierakstījis video ar sevi, pēc tam vērojis un labojis dialogus. Tieši par šo lomu aktieris saņēma visaugstāko kritiķu atzinību.

Lasi vēl: Nedrīkst nēsāt makā radinieku fotogrāfijas, jo īpaši kad runa iet par mirušo radinieku foto. Viss slēpjas detaļās

Roberts Šovs ”Žokļi”

Stīvena Spīlberga klasiskā filma ir visādā ziņā perfekta. No visām šīs lentes ainām mūsdienās ievērības cienīga ir piedzērušo saruna uz laivas, kad zvejnieks Kvints sāk runāt par militārā lidmašīnas pārvadātāja traģisko likteni. Vēlāk Roberts Šovs atzina, ka viņam izdevās pārliecināt režisoru, lai ļautu aktieriem pareizajam noskaņojumam izmantot kādu pudelīti alkohola. Režisors atļāvis.

Likteņa ironija jeb Vieglu garu!

Kad viņi pirtī filmēja ainu, visiem četriem aktieriem izdevās slepeni iedzert, tomēr beigu beigās aktieri bija stiprā reibumā, bet viņi tomēr pabeidza ainas uzņemšanu. Pats interesantākais ir tas, ka iereibušie aktieri spēlēja pārsteidzoši labi skaidrā cilvēkus, taču aina, kurā Andrejs Mjagkovs (Žeņja) bija piedzēries, strīdoties ar Barbaru Brilskaju (Nadežda), tika gan filmēts vairākas reizes.

COMMENTS

Pievienot komentāru