Sieviete nodzīvoja 12 gadus klosterī un nolēma atklāt kādas netiklības tur notiek aiz aizslēgtām durvīm

Viena mūķene pastāstīja, kāda patiesībā ir dzīve klosterī. Šādus stāstus jūs bieži nedzirdat, tāpēc jums būs interesanti izlasīt rakstu. Šī sieviete daudzus gadus pavadīja klosterī.

Viņa visu savu dzīvi veltīja draudzei, un šodien viņai nekā vairs nav. Mūķenes stāsts mūs tuvina realitātei Polijā, sieviešu reliģiskajās kopienās.

Amēlija vienmēr ir bijusi ticīga un turpina ticēt joprojām Dievam. Viņa nevēlējās dzīvot parastu dzīvi un nolēma doties uz klosteri.

 

Nebija tas ko cerēja

Tā bija vienīgā izeja no šīs situācijas, ko viņa redzēja. Amēlija aizbēga no mājas, kur bija daudz konfliktu, uz vietu, kur viņai vienmēr bija jumts virs galvas un kur viņai vienmēr bija ko ēst.

Lasi vēl: Garīgais vēstījums: Izvēlies sev tīkamāko budistu mūku un saņem svarīgu vēstījumu

Viņa cerēja, ka klosterī varētu kaut ko iemācīties, ka viņu nosūtīs tālāk izglītoties. Galu galā reliģiskajai dzīvei bija vajadzīgas mūķenes ar augstāko izglītību.

Sieviete ātri saprata, ka reliģiskā dzīve ir daudz sarežģītāka, nekā viņa domāja. Jā, viņa zināja, ka darba būs daudz, bet tik un tā pierada arī pie šādas dzīves. Tomēr Amēlija bija pārliecināta, ka katrai mūķenei jāattīsta savs intelekts.

Tomēr tā vietā, lai attīstītu garīgumu, Amēlijai bija katru dienu jāmazgā, jātīra klosteris. Klosterī nebija nekādas garīgās attīstības.

Realitāte, ar kuru saskārās Amēlija, bija grūta. Izrādījās, ka dzīve klosterī bija briesmīga, un pati organizatoriskā struktūra vairāk atgādināja sektu nekā baznīcu. Šī iestāde prasīja absolūtu paklausību un pakļāvību.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu ar ko šis stāsts noslēdzās

COMMENTS

Pievienot komentāru