Sieva dusmās izskrēja no mājām un aizcirta aiz sevis durvis, atstājot vīru ar bērniem vienu. Pēc 2 dienām viņa saņēma vēstuli…

Vīrs noguris pārrodas mājās no darba un iekrīt gultā, lai mierīgi paskatītos televizoru. Tajā pašā brīdī sieva liek bērnus gulēt. Bērni sāk niķoties un nevēlas doties gulēt.

Lasi vēl: Pildām zivtiņas – 2 lieliskas receptes katrai dienai!

Lai nedzirdētu bērnu raudāšanu, vīrs demonstratīvi uzlika skaļāk televizoru. Tas sāpināja sievu un viņa izgāza savas dusmas uz viņu.
Vārdu pēc vārda vīrs ar sievu sāka aizvien vairāk strīdēties.

Sieva pārmeta vīram par to, ka tas neesot pat pirkstu pakustinājis, lai palīdzētu tikt galā ar bērniem. Vīrs turpretī pārmeta sievai, ka tā caurām dienām neko nedarot, kamēr viņš diennaktīm vergojot darbā. Galu galā, sieva neizturēja. Noraudājusies viņa savāca mantas un devās pie saviem vecākiem. Pēc 2 dienām viņa saņēma vēstuli no sava vīra.

“Mīļā mana!
Lūdzu piedod par manu uzvedību. Kad tu aizgāji, man bija pietiekoši daudz laika, lai saprastu radušos situāciju.
Ar bēdām sirdī liku bērnus gulēt. Kad tu no rīta neatgriezies mājās, man nācās paņemt brīvidenu darbā, lai paliktu ar bērniem. Es visu dienu darbojos pa māju, man nebija pat minūte laika atslābt un atpūsties.

Es nemitīgi gatavoju, ģērbu bērnus, rotaļājos ar viņiem un uzkopu māju. Man nācās to visu darīt vienlaicīgi!
Visas dienas garumā es biju ieslēgts pats savā mājā un man nebija iespēja parunāt ne ar vienu, kas būtu vecāks par 10 gadiem. Tad es sapratu, ko tu upurē bērnu dēļ…

Nākošā diena bija tāda pati. Es bez tevis nodzīvoju divas dienas un vienu nakti. Pa  šo laiku es daudz domāju un sapratu pašu galveno.

Es beidzot sapratu, cik ļoti tu nogursti dienas laikā! Sapratu, ka būt mammai nozīmē vienmēr upurēt sevi kaut kam. Tas ir daudz grūtāk par 10 stundām ofisā.

Es sapratu, ka mammai ir visatbildīgākais darbs pasaulē! Diemžēl daudzi to nenovērtē un nemaz neapzinās…
Šo vēstuli tev rakstu ne tikai tādēļ, lai atvainotos un pateiktu, ka ļoti skumstu pēc tevis. Es vēlos, lai katru dienu tu dzirdētu no manis, kāda malace esi! Tu man esi visdrosmīgākā! Uz taviem pleciem sēž mūsu ģimenes labklājība!”

COMMENTS

Pievienot komentāru