Sieviete atrada 75 gadus atpakaļ pazaudētu cilvēku maku, bet tas kas noskaidrojās vēlāk par maka īpašnieku vispār jūs šokēs!

Kādā pamestā vidusskolā ASV Ilinoisas štata Sentrālijas pilsētā nesen remonta laikā uzieti 15 naudas maciņi, kas, iespējams, nozagti pirms veseliem 75 gadiem, pastāstīja vietējās baznīcas mācītājs Sets Baltzels savā lapā feisbukā.

“Mēs apskatījām vidusskolas ēku un slēptuvē atradām makus, kas, mūsuprāt, tika nozagti pagājušā gadsimta 40.gados. Šķiet, ka zaglis paņēma naudu, atstājot tikai dokumentus, fotogrāfijas un citas īpašnieku lietas,” teica garīdznieks.

Viņš žurnālistus informēja, ka baznīca “City Hope Church”, kurā viņš kalpo, gatavojoties pārcelties uz veco skolas ēku. Kad santehniķis atvēris ventilācijas lūku vidusskolas sieviešu tualetē, no turienes viņam par lielu pārsteigumu izkrituši 15 maciņi.

Baltzels savā ierakstā feisbukā publicēja sarakstu ar to maciņu īpašnieku vārdiem, kurus varēja identificēt pēc tajos atrastajiem dokumentiem. Publikācija ātri kļuva par virālu hitu un savāca vairāk nekā trīs tūkstošus retvītu un simtiem komentāru.

Drīz 89 gadus vecā Betija Jūnija Sisoma sazinājās ar mācītāju, jo bija atradusi savu vārdu sarakstā.

“Atceros, ka pusaudzes gados pazaudēju savu sarkano maciņu. Es nespēju noticēt, ka tas ir atradies, ir pagājis tik ilgs laiks,” izbrīnīta bija večiņa.

Lasi vēl: Kā stāvs, kurā tu dzīvo, ietekmē tavu enerģētiku. Numerologi atklāj pārsteidzošas lietas!

Viņa ārkārtīgi nopriecājās par atradumu, jo maciņā esot bijušas piemiņas fotogrāfijas. “Skatieties, šeit esmu es ar puisi vārdā Džimijs Keins. Es biju līdz ausīm viņā iemīlējusies,” pauda vecā kundze.

Ārvalstu plašsaziņas līdzekļi vēsta, ka ar mācītāju esot sazinājušies vēl pieci maciņu īpašnieki. Baznīcas kalps paudis cerību, ka izdosies atrast vēl  citus maku īpašniekus, lai gan pagājis tik ilgs laiks kopš to nozagšanas.

Avoti:

news

Pievienot komentāru