Sieviete ieraudzīja, ka tieši ceļa vidū sēž bērns. Pēc minūtes viņa bēga neatskatoties!

Nezaudējiet modrību uz ceļa!

Uzbrucēji pastāvīgi nāk klajā ar daudziem jauniem trikiem, kas ļauj viņiem krāpties un aplaupīt cilvēkus. Ļoti bieži tiek izmantota cilvēku dabiskā vēlme palīdzēt, it īpaši, ja runa ir par bērnu.

Šis patiesi biedējošais stāsts, kas līdzīgs sižetam no šausmu filmas, notika ar 33 gadus vecu sievieti uz nakts lielceļa. Reiz viņa atgriezās mājās no darba vēlāk. Pulkstenis rādīja 1:30 naktī. Un tad sieviete ieraudzīja, ka tieši ceļa vidū sēž bērns.

Tas bija šausmīgi! Paklausījusi dabiskajai vēlmei palīdzēt, sieviete apturēja savu automašīnu.

Bet tūlīt pēc tam, kad viņa apstājās, divi cilvēki tumšās drēbēs metās pie automašīnas, domājot atvērt durvis. Bērns uz ceļa izrādījās tikai lelle, ar kuras palīdzību krāpnieki aplaupīja labsirdīgus autobraucējus.

Par laimi, sieviete iepriekš bija aizslēgusi automašīnas durvis no iekšpuses. Saprotot notiekošo, viņa tūlīt uzspieda uz gāzes pedāļa un aizbēga no šīs bīstamās vietas.

Diemžēl policijai vainīgos neizdevās atrast. Bet viņi atrada pašu lelli un izplatīja viņas fotoattēlu sociālajos tīklos.

Lasi vēl: Policists ierauga bērnu ieslēgtu saules sakarsētā automašīnā, izsit logu, bet tad saprot, ka izdarījis lielu kļūdu

Izmantojot šo situāciju, policija vēlreiz oficiāli brīdina visus autobraucējus, ka brauciena laikā jūsu transportlīdzekļa durvīm jābūt aizvērtām!

Avots:

nu

COMMENTS

Pievienot komentāru