Sieviete piedzīvoja sešpadsmit spontānos abortus, pirms ārsti saprata, kur ir problēma

Viņa lūgumraksts palīdzēja sievietei nokļūt Londonas Karaliskajā slimnīcā uz apskati, kur ātri vien tika noskaidrots Keilijas spontāno abortu iemesls. Pārmērīga dzemdes rēta – ārsti veica operāciju un meitene atkal palika stāvoklī. Tomēr 16.to reizi pēc kārtas notika spontānais aborts.

Bet šajā gadījumā kļuva skaidrs, ka problēma nav muļķīga zvaigžņu stāvoklī vai liktenī, bet gan sievietes organismā. Kopā ar vīru viņa veica apskati Pitersboro pilsētas slimnīcā, kas ir pati lielākā pilsēta viņu grāfistē. Keilija šajā slimnīcā atradās pirmo reizi mūžā, un viņai uzsmaidīja veiksme – septiņpadsmitās grūtniecības 12. nedēļā ārsti veica pārbaudi un atklāja anomāliju.

Lasi vēl: 102 gadus veca ome ir izlēkusi ar izpletni un kļuvusi par pasaules vecāko izpletņlēcēju

Ārsti veica stingri kontroli un regulāri izmeklēja sievieti, tāpēc nepalaida garām brīdi, kad divas nedēļas pirms dzemdību termiņa pēkšņi pazuda amnija šķidrums. Šī šķidruma trūkums ir tiešs drauds bērna dzīvei. Keilijai veica ārkārtas ķeizargriezienu un izglāba bērna dzīvību. Beidzot!

Mazais Redžijs parādījās pasaulē gandrīz pilnīgi vesels un ķeizargrieziens noritēja veiksmīgi. Tagad viņš ir Keilijas dzīves simbols, balva par iepriekšējiem izmisuma gadiem. Redžijs ir vesels bērns ar skaistu smaidu.

Avots:

kaifovo

Pievienot komentāru