Sieviete piedzīvoja sešpadsmit spontānos abortus, pirms ārsti saprata, kur ir problēma

Kad Keilijai Vudai notika spontānais aborts piecpadsmito reizi pēc kārtas, viņa sāpīgi apjauta – viņai nekad nav lemts kļūt par māti.

Neskaitāmi mākslīgās apaugļošanas mēģinājumi, un baisi pat teikt – piecpadsmit izpostītas bērnu dzīves. Viņa sēroja par visiem nedzimušajiem bērniem un ticēja brīnumam, lai gan patiesībā problēma bija parasta un risinājumu nebija grūti atrast. Bet ilgu laiks neviens nespēja tikt skaidrībā ar viņas situāciju.

Viss izmainījās tikai pēc sešpadsmitā spontānā aborta. Paliekot stāvoklī septiņpadsmito reizi, Keilija beidzot spēja dzemdēt bērniņu. Veselu, brīnišķīgu dēlu Redžiju, kurš kļuva jaunajai māmiņai kā balva par iepriekš piedzīvotajiem zaudējumiem, kā arī puisēns spēja aizpildīt tukšumu viņas dvēselē.

Meitene pirmo reizi palika stāvoklī, kad viņai bija tikai 16 gadu, un līdz 26 gadu vecumam viņas dzīvē bija tikai viens spontānais aborts. Nav vērts satraukties – ārsti viņai norādīja, jo “tā gadās” un “neko nevar padarīt”. Bet kas mainījās?

Lasi vēl: “Ekstrasensu cīņu” zvaigzne Natālija Bantejeva izlikusi izsolē statuju “Zilā roka”

Keilija un viņas vīrs Tonijs Gārners dzīvo nelielā pilsētiņā Anglijā, kur abi strādā pilnu laika darbu. Kaimiņos dzīvo līdzīgi pāri, bet medicīna reģionā nav pati attīstītākā. Pēc 15.tā spontānā aborta sieviete apjauta, ka laiks neatgriezeniski aiziet, un viņa vērsās pēc palīdzības pie vietējā deputāta.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Pievienot komentāru