Sievietes absorbē un uzglabā sevī visu vīriešu DNS ar kuriem viņas ir pārgulējušas

Ar jaunu pētījumu, ko veica Sietlas universitāte un Vēža izpētes centrs nāca klajā pavisam jauna informācija par DNS. Sievietes visu mūžu sevī glabā vīriešu DNS ar kurām viņas ir kādreiz gulējušas. 

Lasi vēl: Pēc ugunsgrēka Kemerovā Kijevas iedzīvotāji pārbaudīja galvaspilsētas iepirkšanās centru – un atrada daudz interesantu lietu! 

Šie negaidītie rezultāti tika iegūti pavisam nejauši: izmeklētāji vēlējās noskaidrot vai sievietes, kuras ir gaidībā ar dēlu ir lielāka nosliece uz neiroloģiskām slimībām, kas biežāk sastopamaa tieši vīriešiem.

Bet, pētot sieviešu smadzenes, pētījums krasi mainījās. Izrādījās, ka sievietes smadzenes ir daudz noslēpumainākas nekā mums škiet.

Zinātnieki ir noskaidrojuši, ka sieviešu smadzenes bieži satur “vīriešu mikrohimerismu” – vīriešu DNS klātbūtni, kas iegūti no citas personas un ģenētiski atšķiras no pašas sievietes ķermeņa šūnām.

Jau sen tika noskaidrots, ka sievietei kurai ir bijušas intīmas attiecības ar vairākiem vīriešiem dzīves laikā, veicot paternitātes testu, lai noskaidrotu bērna tēvu, rezultāts var parādīt pavisam citu vīrieti (ar kuru sieviete ir gulējusi), taču tas nebūt nebūs bērna tēvs. Šī iemesla dēļ paternitātes testus lūdz taisīt arī otro reizi!

63% sieviešu sevī nēsā vairāk vīriešu DNS nekā sieviešu. Zinātiekiem šis fakts likās nesaprotams, tādēļ informācija ilgu laiku tika slēpta līdz tika iegūti visi pierādījumi tam.

Viss saistās ar seksu

Tas ir ļoti svarīgi sievietēm. Katru reizi, kad jūs guļat ar kādu vīrieti, viņa DNS vienmēr būs jūsos un veicot dažādas analīzes šī DNS klātbūtne arī var parādīties. Nākamreiz pirms gulēt ar kādu vīrieti lūdzu padomājiet vai tiešām vēlaties viņa DNS nēsāt sevī visu atlikušo mūžu.

avots

Pievienot komentāru