Šovakar sākas mēness aptumsums un turpināsies pat līdz 11. janvārim. Ar ko viņš ir bīstams?

Ko nedrīkst darīt Mēness aptumsuma laikā

Pavirši attiekties pret drošību

Mēness aptumsuma laikā emocijas gūst pārsvaru pār prātu, un tas var kļūt par iemeslu nepatikšanām gan uz ceļa, gan ikdienas dzīvē. Astrologi iesaka atturēties no gariem braucieniem, ja tas ir iespējams, kā arī mazāk laika pavadīt pie transportlīdzekļa stūres. Ikdienā vajadzētu izvairīties no asiem priekšmetiem un uzmanīgi rīkoties ar uguni.

Pieņemt pārsteidzīgus lēmumus

Rīkojoties emociju ietekmē Mēness aptumsuma laikā, daudzi var sabojāt savu reputāciju, kā arī radīt sev liekas problēmas. Astrologi iesaka nemainīt plānus pēdējā brīdī, lai pēc tam nenožēlotu izšķērdētos spēkus un laiku.

Skaidrot attiecības

Attiecību skaidrošana var radīt lielas problēmas personiskajās un darba attiecībās. No 10. līdz 11. janvārim ir svarīgi nekontaktēties ar agresīviem cilvēkiem. Šāda taktika glābs no daudzām nepatikšanām.

Lasi vēl: Diemžēl šī ir pati nabadzīgākā zodiaka zīme. Cik naudiņa ātri atnāk, tik aizplūst prom

Šķērdēt naudu

Mēness aptumsuma laikā noskaņojums mainās diezgan bieži, un tas var izraisīt nepamatotu rīcību. Šādā laikā tu nedrīksti izpatikt savām vājībām, kas nozīmē, ka tev nevajadzētu nēsāt līdzi lielas naudas summas.

Prāvi tēriņi diez vai sniegs prieku, kad nauda beigsies un līdz nākamajai algai būs jāgaida diezgan ilgi. Veikt darījumus Mēness aptumsuma laikā arī nav ieteicams – tu vari kļūt par krāpnieku upuri.

Avots:

slovafraza

Pievienot komentāru