Svētais tēvs stāsta kā sievietei ir nepieciešams izpirkt aborta grēku, lai tas viņu nevajātu visu atlikušo dzīvi

Atbrīvošanās no bērna jebkurā grūtniecības stadijā tiek uzskatīta par smagu grēku. Priesteri to sauca par bērnu nogalināšanu. Visi pareizticīgie kristieši uzskata, ka cilvēka dvēsele parādās jau pirms dzimšanas. Aborts ir līdzvērtīgs reālai slepkavībai. Svētais Baziliks teica, ka nav atšķirības starp bērnu dzemdē un cilvēku.

Visnopietnākais grēks

Tomēr, neskatoties uz to, sievietes turpina veikt abortus. Šajā gadījumā obligāti jādodas pie priestera un nāksies piedzīvot baznīcas sods. Šis grēks uz visiem laikiem paliks cilvēka sirdsapziņā, abortam nav attaisnojuma. Bērna ieņemšana ir Dieva dāvana.

Bieži vien šādām sievietēm vairs nevar būt bērnu, auglības ārstēšana ne vienmēr dod pozitīvus rezultātus. Viņām lemts palikt vienām. Tas nav Dieva sods, bet tikai izdarītā grēka sekas. Iepriekš šādas sievietes baznīcā 10 gadus tika izslēgtas no sakramenta.

Tagad noteikumi ir mainījušies, neviens vairs nav notiesāts par šādu garīgu nāvi. Galvenais ir no sirds nožēlot izdarīto.

Uzskati

Mūki saka, ka Tas Kungs ir žēlsirdīgs un var piedot cilvēkam, ja viņš to patiesi lūdz. Jebkurš Svētais tēvs teiks, ka galvenais šajā situācijā ir lūgt piedošanu.

Lasi vēl: “Dieva koks”: augs, kas pasargās no slimībām un pasargās māju no ļaunajiem gariem. Es jums pastāstīšu, kāpēc šis krūms ir unikāls

Jūs vairs nevarat grēkot, gluži pretēji, jums ir jādzīvo taisnīgi un jāpilda visi Bībeles baušļi. Aborti, pēc priesteru domām, grauj sabiedrību. Neviens vesels prāts nedotu piekrišanu zīdaiņu nogalināšanai.

Ja bērna tēvs apstiprināja sievietes lēmumu pārtraukt grūtniecību, viņam ir tāds pats grēks kā viņa sievietei. Ja sieviete par to vīram neteica, viņam ir visas tiesības nekavējoties šķirties.

Avots:

zen.yandex

COMMENTS

Pievienot komentāru